01-02-2023, 23:15 (This post was last modified: 01-02-2023, 23:16 by whitpaint.)
Salut
Tocmai ce am cumparat un lelit pl 42emi si as dori sa stiu ce accesorii imi recomandati: tamper, portafiltru, etc
Ca si rasnita am sa o folosesc pe cea incorporata pana luna viitoare cand voi cumpara una separata(probabil undeva intre 1000-1500lei o sa fie alocati)
Orice ajutor este binevenit!
P.s aceea era singura cafea disponibila la ora asta in megaimage.
As începe cu pid dar e complicat (mai simplu era ceva cu tem, oricare din modele).
In afara de asta, sita ascaso (dacă mai exista pe 57) și tamper (nu mai îmi amintesc exact de cât era, dacă 57 sau 57.5)
Tamp mat și wdt tool, poți vedea aici pe forum cel printat cu ace de acupunctura.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita: Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1
02-02-2023, 00:29 (This post was last modified: 02-02-2023, 00:29 by whitpaint.)
(02-02-2023, 00:07)Boggy Wrote: Daca iei sita de la Ascaso sa pui in cos si un arc nou. Este doar 7 lei. O sa-ti multumesti dupa.
Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk
Am incercat sa tapez cafeaua cu tamperul incorporat in aparat si mi a ramas sita blocata in el, deci trebuie adaugat si la acesta un arc. Ele sunt universale ca si marime?
p.s maine am sa masor daca este de 57,5 sau 57mm portafiltrul cu care a venit, fiindca online am vazut la raspunsuri si 57 si 57.5mm
Iar in legatura cu dropshot, nu, nu aveau de nici un fel. Maine trebuie ori sa dau comanda ori sa ma duc sa cumpar de undeva cafea proaspata(bucuresti).
Nu portafiltrul da dimensiunea de 57 sau 57.5 ci sita ce o vei folosi. In sutele normale plus ims merge tamper de 57.5 iar cu cea Ascaso va merge un tamper o idee mai mic 57 sau 57.3.
Dar cum ți-a venit ideea de a cumpăra modelul acela de espressor, mai ales că vrei să cumperi o râșniță buna peste puțin timp.
Nu este deloc grozav, sper că a avut un preț imbatabil, gen 500-700lei :)).
Da o fuga la Dropshot ai vezi ce blend au pe stoc. Sau ce îți place acolo în magazin, poți gusta din ce au pe bar.
E nou? Dc stiam ca vrei modelul asta, il dadeam pe al meu, parea ca altceva cauti :)
I am incorporat pid si are toate accesoriile posibile (site ascaso de cos si dus, 2 modele tamper, diatribuitor, wdt, cantar, latiera etc).
N am avt timp sa l scot din cutie sa i fc poze
Da este nou. Mersi, i am scris tipului din oradea cu accesoriile si astept raspuns daca trimite prin curier sau nu.
Ca si portafiltru gasesc si altceva inafara de cele lelit cu maner de plastic, poate ceva cu maner de lemn?
Carmi, ce pret ar avea espressorul tau daca ar fi sa l vinzi?
Pretul e in fct de cum se prefera, fara, sau cu toate accesoriile sau cu o parte din ele( cred ca le am pe absolut toate, de la solutii curatat, decalcifiere, puck scrn, portafiltru fr fund, inel dozare, sita blind, cantar, latiera, site ascaso, instr wdt, 2 tampere pt sita lelit si pt sita ascaso, distribuitor, etc).
Espressorul e luat in august 2019,are pid montat in interior- exact ca la modelul TEMD.
Dc prezinta interes, lasa mi nr tel in privat si mi fac timp sa l pozez cu tot ce are.
(03-02-2023, 22:10)Carmi Wrote: Pretul e in fct de cum se prefera, fara, sau cu toate accesoriile sau cu o parte din ele( cred ca le am pe absolut toate, de la solutii curatat, decalcifiere, puck scrn, portafiltru fr fund, inel dozare, sita blind, cantar, latiera, site ascaso, instr wdt, 2 tampere pt sita lelit si pt sita ascaso, distribuitor, etc).
Espressorul e luat in august 2021 (nu 2019) are pid montat in interior- exact ca la modelul TEMD.
Dc prezinta interes, lasa mi nr tel in privat si mi fac timp sa l pozez cu tot ce are.