Espressoman
Pitesti
Cred ca totusi e mai bine sa iau din tara pentru ca daca iau in calcul costul transportului si timpul pana soseste comanda, ma duce tot acolo ca bani sau pe aproape.
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
La Pavoni Dolce Espresso Pid
Espressoman
B
Poti cumpara OPV pentru Classic, se potriveste perfect. Incearca
aici .
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID
Espressoman
Pitesti
(25-08-2013, 10:37) Evolution Wrote: Poti cumpara OPV pentru Classic, se potriveste perfect. Incearca aici .
Merci. Sun maine sa vad daca au pe stoc si cat costa. Ai si PID instalat? De unde ai luat si cat costa?
Gaggia Evolution, OPV, sita VST Ridged 15 gr, teava Rancilio Silvia, Gaggia MDF, tamper inox, termometru, latiera inox 600 ml
Espressoman
B
(25-08-2013, 13:03) dansarariu Wrote: Ai si PID instalat? De unde ai luat si cat costa?
Asa cum ti-a indicat si
astinga , gasesti informatii pe topicul de
aici .
Espressoman
Pitesti
Maine imi soseste si OPV-ul de Classic. L-am comandat de la Service-ul Gaggia, 90 de lei. Deci pretul de pe mag-pro e foarte mare.
Intrebare: ca sa pot monta OPV-ul imi mai trebuie si altceva? Stiu ca e un oring, insa nu stiu exact codul.
Multumesc!
Espressoman
B
Poti folosi o-ringul de la racordul T, in locul caruia montezi OPV-ul. Atentie cand il scoti!
Succes
Espressoman
Pitesti
(28-08-2013, 15:12) Evolution Wrote: Poti folosi o-ringul de la racordul T, in locul caruia montezi OPV-ul. Atentie cand il scoti!
Succes
Te referi la safety-valve, poz.31 din schema?
Attached Files
Gaggia_Evolution_parts_diagram.pdf (Size: 209,33 KB / Downloads: 36)
Espressoman
Navodari
(28-08-2013, 16:11) dansarariu Wrote: (28-08-2013, 15:12) Evolution Wrote: Poti folosi o-ringul de la racordul T, in locul caruia montezi OPV-ul. Atentie cand il scoti!
Succes
Te referi la safety-valve, poz.31 din schema?
Pozitia 35, O-ring.
Espressoman
B
(28-08-2013, 15:12) Evolution Wrote: Poti folosi o-ringul de la racordul T, ......
Scuze, m-am exprimat gresit. Era vorba de racordul cu flansa, nu racord T. Cel fixat cu doua suruburi, prin care intra apa in boiler.
OPV-ul montat:
Espressoman
Navodari
28-08-2013, 19:14
(Edited 28-08-2013, 19:19 by astinga .)
Instructiuni de montare OPV
aici . De la 10 incepe montarea OPV.
Le-ai si pe mail. Si suntem offtopic...