Espressoman infocat
Ploiesti
Cred ca pagina de administrare a contului ar trebui sa ofere utilizatorului si optiunea de stergere a contului.
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
Espressoman Administrator
Bucuresti
Daca tu gasesti pe Softpedia optiunea asta, o pun si eu :)
Fara sa mai spun ca pe Softpedia se gaseste si urmatoarea fraza:
"Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine SoftNews NET, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje."
Regulamentul Espressoman nu va fi asa insa caut variatele cele mai bune...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan
Espressoman infocat
Ploiesti
(21-12-2012, 12:04)Lyvyoo Wrote: Daca tu gasesti pe Softpedia optiunea asta, o pun si eu :)
...
Regulamentul Espressoman nu va fi asa insa caut variatele cele mai bune...
Daca Softpedia nu garanteaza libertatea membrilor de a decide cand pot parasi o comunitate virtuala, nu cred ca ar trebui copiati...
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press