Hello There, Guest! Login Register


Acord confidentialitate cafenea nou deschisa!

#1
Buna seara,

Doresc sa intreb daca are cineva raspuns pentru intrebarea mea referitoare la cafeneaua noua ce am deschis-o in orasul meu in regin TO GO.
Vreau sa implementez carduri de fidelizare pentru fiecare client care doreste,carduri bazate pe un sistem atat de puncte cat si prepaid.
Asadar voi avea nevoie de niste formulare pe langa aceste carduri personalizate pe care deja le detin,prin care clientii isi vor introduce datele personale pe care eu le voi prelucra in baza de date a programului de back office cu care lucrez deja pentru a le trimite pe e-mail sau sms materiale promotionale si informatii legate de cafenea.
Intrebarea mea este: Am nevoie de acordul Autoritatii Nationale de supraveghere si protectie a datelor cu caracter personal?
Deoarece la ei pe site http://www.dataprotection.ro/?page=scutiri_notificari nu par a ma incadra si altundeva chiar nu stiu unde sa intreb.
Va multumesc anticipat.
 
Reply
#2
Destul de neclar site-ul, mi se pare mie.
Pana la urma, pentru ce iti trebuie tie, e suficienta o adresa de mail si eventual un nume, caz in care iesi lejer fara acel acord.
Quamar M80DR, ex-PL043MMI, M38, Brikka, ibric, AeroPress... and V60/Hario Buono
 
Reply
#3
mersi de raspuns!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)