Hello There, Guest! Login Register

Achizitie rasnita GF64 v4 vs eureka specialita 16cr vs macap leo55 vs altele

Salutare espressomani,
Sunt in cautarea unei rasnite in plaja de pret 2000-2200 lei, electrica. Am cateva modele care ma atrag si pe care le-am pus in titlu insa sunt indecis. Espressorul este pe drum, un lelit pl81t. Pana acum am avut o manuala Hario mini insa e momentul sa trec la nivelul urmator. 
Daca recomandati si alte modele, va sunt recunoscator. Caut cea mai buna varianta in plaja asta de pret cu toate ca e destul de subiectiv.

Fac in fiecare zi 2 capucinno dimineata si rare ocazii cand se fac 2-3 in plus.(o data la 2-3 luni).

Multumesc anticipat

Reply
Si eu sunt in aceeasi barca.Tocmai ce am cumparat Lelit 81T saptama asta si caut rasnita.
Sunt curios dc nu iei in calcul Lelit PL72, macar din consideratii de design identic.

Reply
Despre Lelit PL72 pot sa-ti spun ca nu am avut nicio problema cu ea in 4 ani de utilizare, are 2.116 rasniri, si este OK. Cutite plate de 64, rasneste si ptr brew si ptr espresso. Si face pereche frumoasa pe blat cu espressorul lelit :).
Lelit PL72 William, Lelit PL92T Elizabeth, Kinu Phoenix

Reply
(21-02-2023, 00:23)Leo777 Wrote: Despre Lelit PL72 pot sa-ti spun ca nu am avut nicio problema cu ea in 4 ani de utilizare, are 2.116 rasniri, si este OK. Cutite plate de 64, rasneste si ptr brew si ptr espresso. Si face pereche frumoasa pe blat cu espressorul lelit :).
Am niste intrebari atunci :)
Cum e sa o cureti si cum e single dose?
Servisare ceva? Schimb cutite, piese?
Tii toata cafeaua in hopper?
Eu nu beau espresso si nici nu vreau sa fiu snob-beau exclusiv flat white? e posibil sa ma agit degeaba?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)