Welcome Back Log In Create Account

Achizitie cantar

Ma orientasem catre Fellow - Tally Pro Precision Scale, de la Barshaker sau modelul de la Eureka.

Avand in vedere ca deocamdata cafeaua o pregatesc la ibric, m-am reorientat catre un cantar de precizie care cantareste maxim, sa zicem, 500-600 g, fara cronometru, etc.

Multumesc inca o data pentru cei care au incercat sa ma ajute!

p.s. Mai am o problema, sa vad unde o expun.
Comandante C40 MK4 - Liquid Amber, ibric cupru placat cu argint- SOY

Reply
Poate e prea tarziu... acum am vazut thread-ul:
https://medicalplus.ro/cntar-de-buctrie-ks36
Beurer KS36
Capacitate portantă: 2 kg
Divizare: 0,1 g până la 500 g, apoi divizare de 1 g
Include greutate pentru ajustare
4 x baterie AAA de 1,5 V, incluse
Fara cronometru
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Trebuie si o alimentare prin cablu. Bateriile, pe masura ce se consuma nu stiu ce precizie sa mai fie. Ceva review-uri…mai astept.

Multumesc.

Reply
Il folosesc de mai mult de 4 ani cu acumulatori, cred ca ii incarc o data, cel mult doua ori pe an; 3..4 cantariri pe zi.
Precizia o poti verifica zilnic, in pachet are o greutate pe care o folosesti pentru ajustare / verificare.
Alta parere:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...6#pid97336
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(29-09-2024, 15:13)Celvechi Wrote: Trebuie si o alimentare prin cablu. Bateriile, pe masura ce se consuma nu stiu ce precizie sa mai fie. Ceva review-uri…mai astept.

Multumesc.

Din ce am vazut cu mai multe cantare, singura chestie incomoda este sa se opresca in timpul extractiei.
N-am sesizat erori la cantarire de la instalarea bateriei si pana la inlocuire. Similar si la cantare cu acumulator integrat.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Să se oprească în timpul extracției, se cheamă ghinion. Dar și așa, cu trecerea timpului cred că fiecare își știe cu aproximație ”semnul” la ceașcă.

Reply
[/quote]
(29-09-2024, 20:46)lracu Wrote: Il folosesc de mai mult de 4 ani cu acumulatori, cred ca ii incarc o data, cel mult doua ori pe an; 3..4 cantariri pe zi.
Precizia o poti verifica zilnic, in pachet are o greutate pe care o folosesti pentru ajustare / verificare.
Alta parere:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...6#pid97336
Ce fel de acumulatori, ce tensiune, amperaj ? Este impresionanta cantarirea celor doua boabe, chiar asa ceva cautam. Poate mai sunt si alte modele.

Reply
Acumulatori AAA, i-am luat din Lidl, Tronic, 1.2V, 1000mA, dar sigur merge si cu alte modele, producatori.
Sigur sunt si alte modele / producatori (ce includ greutatea pentru calibrare) dar la cu totul alte preturi.
Eu am scris despre modelul pe care l-am testat.

Reply
Ok. 
Multumesc pt. precizare. O sa ma mai informez.

Reply
Buna ziua,
Am cumparat acum cateva luni FELICITA ARC.
Cantar sensibil 0,1 g, acumulator, sunt multumit, in afara de faptul ca este chinezesc !

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)