Espressoman infocat
Buzau
Ma orientasem catre Fellow - Tally Pro Precision Scale, de la Barshaker sau modelul de la Eureka.
Avand in vedere ca deocamdata cafeaua o pregatesc la ibric, m-am reorientat catre un cantar de precizie care cantareste maxim, sa zicem, 500-600 g, fara cronometru, etc.
Multumesc inca o data pentru cei care au incercat sa ma ajute!
p.s. Mai am o problema, sa vad unde o expun.
Comandante C40 MK4 - Liquid Amber, ibric cupru placat cu argint- SOY
Espressoman in foc@
Iasi
Poate e prea tarziu... acum am vazut thread-ul:
https://medicalplus.ro/cntar-de-buctrie-ks36
Beurer KS36
Capacitate portantă: 2 kg
Divizare: 0,1 g până la 500 g, apoi divizare de 1 g
Include greutate pentru ajustare
4 x baterie AAA de 1,5 V, incluse
Fara cronometru
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Espressoman infocat
Buzau
Trebuie si o alimentare prin cablu. Bateriile, pe masura ce se consuma nu stiu ce precizie sa mai fie. Ceva review-uri…mai astept.
Multumesc.
Espressoman in foc@
Iasi
Il folosesc de mai mult de 4 ani cu acumulatori, cred ca ii incarc o data, cel mult doua ori pe an; 3..4 cantariri pe zi.
Precizia o poti verifica zilnic, in pachet are o greutate pe care o folosesti pentru ajustare / verificare.
Alta parere:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...6#pid97336
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Aero...
Bucuresti
(29-09-2024, 15:13)Celvechi Wrote: Trebuie si o alimentare prin cablu. Bateriile, pe masura ce se consuma nu stiu ce precizie sa mai fie. Ceva review-uri…mai astept.
Multumesc.
Din ce am vazut cu mai multe cantare, singura chestie incomoda este sa se opresca in timpul extractiei.
N-am sesizat erori la cantarire de la instalarea bateriei si pana la inlocuire. Similar si la cantare cu acumulator integrat.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Membru Anonim
România
Să se oprească în timpul extracției, se cheamă ghinion. Dar și așa, cu trecerea timpului cred că fiecare își știe cu aproximație ”semnul” la ceașcă.
Espressoman infocat
Buzau
30-09-2024, 09:34
(Edited 30-09-2024, 09:45 by Celvechi.)
[/quote]
(29-09-2024, 20:46)lracu Wrote: Il folosesc de mai mult de 4 ani cu acumulatori, cred ca ii incarc o data, cel mult doua ori pe an; 3..4 cantariri pe zi.
Precizia o poti verifica zilnic, in pachet are o greutate pe care o folosesti pentru ajustare / verificare.
Alta parere:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...6#pid97336
Ce fel de acumulatori, ce tensiune, amperaj ? Este impresionanta cantarirea celor doua boabe, chiar asa ceva cautam. Poate mai sunt si alte modele.
Espressoman in foc@
Iasi
Acumulatori AAA, i-am luat din Lidl, Tronic, 1.2V, 1000mA, dar sigur merge si cu alte modele, producatori.
Sigur sunt si alte modele / producatori (ce includ greutatea pentru calibrare) dar la cu totul alte preturi.
Eu am scris despre modelul pe care l-am testat.
Espressoman infocat
Buzau
Ok.
Multumesc pt. precizare. O sa ma mai informez.
Espressoman infocat
Buzau
Buna ziua,
Am cumparat acum cateva luni FELICITA ARC.
Cantar sensibil 0,1 g, acumulator, sunt multumit, in afara de faptul ca este chinezesc !