26-01-2020, 12:50
(This post was last modified: 26-01-2020, 13:04 by chilea viorel.)
Buna-ziua,
Din moment ce am vandut espressorul Lelit PL81T , mi-au ramas disponibile cateva accesorii si mici piese de schimb, care, acum, sunt de vanzare :
- Pachet : portafiltru fara fund Lelit XMC027, original, nou ; sita Ascaso ( 14/20 g ) si sita IMS 12/18 g, 57 mm (ambele noi).
Pret de vanzare pachet : 200 lei.
- Nivelator Motta, 57,5 mm, pentru sita Lelit si sita IMS.
Pret de vanzare : 110 lei
- Nivelator Motta, 57 mm, nou, se potriveste pe toate sitele, inclusiv Ascaso.
Pret de vanzare : 120 lei.
- Set doua site noi, una Ascaso si una IMS.
Pret pachet : 75 lei.
- Set doua base flat Joe Frex de 57 si 57,5 mm. Se utilizeaza la tamperul/ manerul dinamometric Joe Frex/ Concept Art.
Pret vanzare set : 80 lei.
- Inel de dozare cafea macinata Milan ( negru ), 57 mm.
Pret de vanzare : 50 lei.
- Inel de dozare din otel alimentar, compatibil 57 mm.
Pret de vanzare. 35 lei.
- Sita dus Lelit 57 mm, surub prindere sita, doua garnituri si doua oringuri, toate noi.
Pret set : 45 lei.
Toate preturile mentionate sunt fixe. Produsele vor fi expediate prin Posta Romana, plata transportului revenindu-i cumparatorului.
Din moment ce am vandut espressorul Lelit PL81T , mi-au ramas disponibile cateva accesorii si mici piese de schimb, care, acum, sunt de vanzare :
- Pachet : portafiltru fara fund Lelit XMC027, original, nou ; sita Ascaso ( 14/20 g ) si sita IMS 12/18 g, 57 mm (ambele noi).
Pret de vanzare pachet : 200 lei.
- Nivelator Motta, 57,5 mm, pentru sita Lelit si sita IMS.
Pret de vanzare : 110 lei
- Nivelator Motta, 57 mm, nou, se potriveste pe toate sitele, inclusiv Ascaso.
Pret de vanzare : 120 lei.
- Set doua site noi, una Ascaso si una IMS.
Pret pachet : 75 lei.
- Set doua base flat Joe Frex de 57 si 57,5 mm. Se utilizeaza la tamperul/ manerul dinamometric Joe Frex/ Concept Art.
Pret vanzare set : 80 lei.
- Inel de dozare cafea macinata Milan ( negru ), 57 mm.
Pret de vanzare : 50 lei.
- Inel de dozare din otel alimentar, compatibil 57 mm.
Pret de vanzare. 35 lei.
- Sita dus Lelit 57 mm, surub prindere sita, doua garnituri si doua oringuri, toate noi.
Pret set : 45 lei.
Toate preturile mentionate sunt fixe. Produsele vor fi expediate prin Posta Romana, plata transportului revenindu-i cumparatorului.
ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / Mazzer Philos / Kinu Titan / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / DUOMO The Eight ||
Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||
Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||