Hello There, Guest! Login Register

Accesorii Normcore

Așa cum am promis voi face câteva precizări despre tamperul de la normcore.
Am plasat comanda de pe site-ul oficial https://www.normcorewares.com/ pe data de 29 Ianuarie, la mine a ajuns astăzi pe 20 feb comandat prin posta(e foarte simplu primești avizul prin mesaj si la ghișeu plătești o taxa de 10 lei)
Tamperul este genial, foarte costumizabil,primești un suport,imbus si 3 arcuri de 10,15,20 kg (cel instalat pe el este de 15kg)
Materialele sunt de buna calitate, se simte plăcut la atingere. El vine cu baza neteda, eu am comandat-o si pe acea spiralată, se vede foarte bine dpdv. vizual( a costat 100 lei si primesti un suport)
Aici găsiți poze https://imgur.com/a/umwoL3p
Pentru cine dorește sa comande am făcut rost si de o reducere de 5% pentru orice comanda codul este: GSZYP7PZ9EX2
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS|DF83|BentwoodVertical63|KinuM47|Acaia|OreaV4&Cafec|ForceTamper|PullmanBasket
Ex: Bellona EurekaSd Comandante NicheZero OdeV2 Atom75 DF64 Zp6

Reply
Ms mult de info, eu chiar sunt interesat :)
L-ai si folosit? m-ar interesa sa stiu daca talpa spiralata aduce ceva in plus la extractie
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply
L-am folosit nivelarea chiar ajuta, tampezi drept, uniform si mereu la fel…nu ai cum sa dai greș, ca si extracție  nu știu câta folosință are, talpa spiralată teoretic, ajuta ca  apa sa circule mai uniform, vizual se vede super, nu am simțit mari diferențe de gust, dar trebuie sa ma mai joc cu el ca sa-mi dau seama, m-ar fi ajutat un portafiltru fără fund ca sa văd exact dacă e vre-o diferența in curgere
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS|DF83|BentwoodVertical63|KinuM47|Acaia|OreaV4&Cafec|ForceTamper|PullmanBasket

Reply
Are cursa destul de lunga astfel încât dacă folosești doze mai mici sa nu ai probleme la tampare?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Reply
(20-02-2023, 17:10)IndreiR Wrote: Are cursa destul de lunga astfel încât dacă folosești doze mai mici sa nu ai probleme la tampare?

Am măsurat, cursa este de 2cm adâncime

Reply
Suficient, ms de info

Reply
Am și eu un tamper identic. Eu zic ca si la o doza de 14 grame face fata cu brio.
Gaggia Classic Pro, Eureka Mignon Dolce Vita 

Reply
(20-02-2023, 14:31)tektbar Wrote: Așa cum am promis voi face câteva precizări despre tamperul de la normcore.
Am plasat comanda de pe site-ul oficial https://www.normcorewares.com/ pe data de 29 Ianuarie, la mine a ajuns astăzi pe 20 feb comandat prin posta(e foarte simplu primești avizul prin mesaj si la ghișeu plătești o taxa de 10 lei)
Tamperul este genial, foarte costumizabil,primești un suport,imbus si 3 arcuri de 10,15,20 kg (cel instalat pe el este de 15kg)
Materialele sunt de buna calitate, se simte plăcut la atingere. El vine cu baza neteda, eu am comandat-o si pe acea spiralată, se vede foarte bine dpdv. vizual( a costat 100 lei si primesti un suport)
Pentru cine dorește sa comande am făcut rost si de o reducere de 5% pentru orice comanda codul este: GSZYP7PZ9EX2

Salut,
Am folosit codul de la tine și am primit reducerea.
Am comandat mai multe, inclusiv tamperul.
Mai multe detalii la livrare Smile
Lelit Mara X + Niche Black 

Reply
(25-02-2023, 21:19)cristiproeng Wrote:
(20-02-2023, 14:31)tektbar Wrote: Așa cum am promis voi face câteva precizări despre tamperul de la normcore.

Salut,
Am folosit codul de la tine și am primit reducerea.
Am comandat mai multe, inclusiv tamperul.
Mai multe detalii la livrare Smile

Ma bucur ca ți-a folosit, sa revii cu poze, sa vedem si noi ce ti-ai luat!

Reply
Salut,
Am primit partial comanda. 
arata foarte bine si sunt foarte frumos facute. Am comandat cu livrare din Germania dar doar tamperul si puck screenerul au venit de acolo.
Astept  distribuitorul din China.

[Image: voI5j0q.jpg]
Lelit Mara X + Niche Black 

Reply
Sunt foarte de treabă.

Eu am comandat tamperul alb, a venit cu un mic defect pe mâner și pe talpa ce asigura tampatul drept, și mi-au trimis un înlocuitor. In mod gratuit și fără sa le trimit celălalt produs înapoi.

Am rămas plăcut surprins.

Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk

Daaar, confirm ce spun și prietenii mei :)) arata dubios a butt plug:)) mai ales asta negru.

Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
I-auzi, multipurpose [emoji1787][emoji23]
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Da, eu mă gândeam să îi fac un mâner din lemn custom :)))

Reply
Eu am tot citit cum ca produsele Normcore nu sunt de calitate, cum este experienta voastra cu ele?
Sculptor 064S | MaraX V2

Reply
Ce anume ar putea sa nu fie de calitate? Sunt produse decente ca preț, bine finisate, au un finish fain (eu am și pe alb și pe negru).

Tamperul l-am desfăcut și am gresat un pic arcurile și zonele de frecare că experiența de folosire sa fie smooth.

Reply
Si eu sunt foarte mulțumit de ele, pe viitor o sa mai dau o comanda.

Reply
(19-03-2023, 02:45)plastiK Wrote: Eu am tot citit cum ca produsele Normcore nu sunt de calitate, cum este experienta voastra cu ele?
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid171752

(19-03-2023, 10:41)tektbar Wrote: Si eu sunt foarte mulțumit de ele, pe viitor o sa mai dau o comanda.
+1
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
(20-02-2023, 14:31)tektbar Wrote: El vine cu baza neteda, eu am comandat-o si pe acea spiralată, se vede foarte bine dpdv. vizual( a costat 100 lei si primesti un suport)

Daca esti hotarat pe baza ripple, nu ar fi fost o idee mai buna sa iei de pe amazon? Pe amazon poti lua direct cu ripple base la 50 eur, daca scopul tau principal e din prima sa folosesti ripple.
Lelit Anna, William

Reply
(20-03-2023, 10:04)Talisker Wrote:
(20-02-2023, 14:31)tektbar Wrote: El vine cu baza neteda, eu am comandat-o si pe acea spiralată, se vede foarte bine dpdv. vizual( a costat 100 lei si primesti un suport)

Daca esti hotarat pe baza ripple, nu ar fi fost o idee mai buna sa iei de pe amazon? Pe amazon poti lua direct cu ripple base la 50 eur, daca scopul tau principal e din prima sa folosesti ripple.

Nu a fost nevoie, am prins tamperul cu 40euro de pe site-ul oficial,am luat mai multe accesorii, plus codul ăla de reducere, am ieșit mai avantajos la momentul respectiv. Dar au crescut prețurile si într-adevăr pe amazon ieși mai bine acum.

Reply
Ok, inteleg, am si eu in vedere un tamper doar, iar de pe amazon mai repede mai adaug una-alta. Mi-ar placea si mie probabil cu ripple base, dar efectul vizual la mine ar tine probabil cateva fractiuni de secunda, pentru ca folosesc si filtru de metal deasupra pucului.
Lelit Anna, William

Reply
(20-03-2023, 10:16)Talisker Wrote: Ok, inteleg, am si eu in vedere un tamper doar, iar de pe amazon mai repede mai adaug una-alta. Mi-ar placea si mie probabil cu ripple base, dar efectul vizual la mine ar tine probabil cateva fractiuni de secunda, pentru ca folosesc si filtru de metal deasupra pucului.

Dacă folosești puck screen chiar nu văd de ce sa iei baza spiralată….nu te bucuri la maxim cum ai zis si tu…doar câteva secunde. Ma tentează si pe mn sa folosesc puck screen am unul dar, mai de graba as vrea sa iau niște filtre de hârtie pt portafiltru, am înțeles ca se simt diferențe de gust

Reply
Am luat si eu unul, cu baza neteda, sper sa faca o cafea buna :D

[Image: PYM4Ind.jpg]
Lelit Anna, William

Reply
(19-04-2023, 17:09)Talisker Wrote: Am luat si eu unul, cu baza neteda, sper sa faca o cafea buna :D
  Ai mai eliminat un paramentru  Cool
[Image: PYM4Ind.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)