Welcome Back Log In Create Account

Abonament cafea

Buna!
As dori sa achizitionez un abonament de cafea de specialitate. Am vazut ca Origo are posibilitatea de abonament lunar, de asemenea si Incognito, iar Meron abonament la 3/6 luni. Ati incercat unul dintre ele? Ce pareri aveti? Sunt deschis si la alte optiuni.
Also, exista cumva cod de reducere in comunitate pentru asta?

Reply
La Pretty Good Coffee, exista si discount, aduc cafele in abonament de la super prajitori, am mai luat de la ei si au mereu cafele bune.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(26-03-2025, 12:44)cradun Wrote: La Pretty Good Coffee, exista si discount, aduc cafele in abonament de la super prajitori, am mai luat de la ei si au mereu cafele bune.

Subscriu la Pretty Good Coffee. Cafele de la prajitori consacrati pe piata cafelelor, posibilitate de personalizarea abonamentului (eu de exemplu am abonament cu 4 cafele pe luna, si i-am rugat sa-mi trimita o punga de cafea prajita omni si una pentru filtru de la ambii prajitori ai luni; Razvan a fost foarte prompt si m-o ajutat cu optiunile)
AVX DB1 Plus (2024) | Geimori GU64 | ousia | Hario V60 plastic | Hario Switch cu Mugen | Timemore B75 | NextLevel Pulsar | Kettle Palatti Enso || older - Honne Hedone | AVX CG301 | Kettle Timemore

Reply
Salut! Eu am avut abonament de la Origo 3 luni și cred că a fost cea mai faină experiență a mea cu testatul cafelelor. Probabil m-a impresionat cel mai mult pentru că l-am avut chiar când am început să beau cafea de specialitate. Mi-a plăcut mult că primeam mereu cafele din origini diferite, așa am descoperit că boabele diferă de la o țară la țară și că au gusturi/arome diferite. În plus, nu trebuia să-mi bat capul cu cumpăratul , venea o dată la două săptămâni la fanbox.
Btw, prețul mi se excelent( sau era cand am luat eu), media pe pungă era undeva la 63 lei și am primit cafea in aria de 50-80 lei și nu am platit transportul. Nu știu cum își scot banii
Bambino Plus | DF54

Reply
Stai linistit, ca in zona asta adaosul este de 300%, ai marja suficienta de profit, de unde sa multumesti clientul, daca il vrei fidel si stabil.

Reply
Confirm si eu pentru Origo, recomand calduros. Am avut anul trecut abonamentul Dinamic Entuziast. Cafele super OK, livrate ceas la fiecare doua saptamani.
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
arunca un ochi si pe sait la Cortina Cafe. Eu iau de la ei cam de 1 an si sunt multumit
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)