Hello There, Guest! Login Register

Abonament Cafea pentru birou

Salutare,

Sunt in cautarea unui furnizor de cafea de specialitate pentru office. In momentul de fata avem abonament la Hedonne insa in ultima vreme cafeaua nu mai e cum a fost si am hotarat sa incercam si in alta parte.
Abonamentul actual consta in cafea + aparat (destul de maricel, nu stiu exact capacitate dar cred ca 1 cafea pe minut) +frigider lapte + pahare.
As vrea acelasi lucru si de la viitorul abnament, sau macar cafeaua si espressorul.

Daca aveti idee de furnizor pentru asa ceva sau daca aveti un abonament activ in alta parte de care sunteti multumiti, pls let me know.

Multumesc!
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Referitor la Hedone, pe ce cafea mergi? Te intreb pentru ca eu merg cu ei pe Tiger skin black si nu au schimbat nimic. Merg cu ei de doi ani.

Reply
Cate persoane sunt la birou?
Bianca, Niche, Acaia Lunar, Comandante, V60, Hario Switch, Orea V3, Aeropress, Fellow Stagg
Ex: Lelit PL41TEM, Lelit PL43MMI

Reply
E vb la mine ca nu este la birou, am cafenea si folosesc espressor wally cu rasnita honne, nu am aparat pe buton, dar folosesc cafea de la ei.

Reply
(15-03-2023, 15:13)Razvan Ghita Wrote: Referitor la Hedone, pe ce cafea mergi? Te intreb pentru ca eu merg cu ei pe Tiger skin black si nu au schimbat nimic. Merg cu ei de doi ani.

Acum avem Tiger Skin Blue si Red. Ai cumva si espressor tot de la ei? Ma gandesc sa nu fie de la el problema totusi.

(15-03-2023, 15:38)razvandumitru1 Wrote: Cate persoane sunt la birou?

In jur de 40. Se fac vreo 100 de cafele pe zi minim.
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Inainte de pandemie am folosit o solutie pentru cafea la filtru de la Papa Jacques. Aveam 4L cafea in 6 minute…
Inainte se consumau cam 6-7L din J*s, ulterior am ajuns si la 16L pe zi.
Cu pandemia a scazut drastic prezenta. Am trecut apoi la o solutie de volum mai mic, 2L, iar anul trecut ne-am mutat in alt spatiu si inca nu sunt foarte multi colegi la sediu, asa ca momentan suntem fara.
Bezzera Aria, PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)