Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Pentru ca a inceput sa ticaie ceasul care anunta iminenta primelor livrari, deschid topicul in care vom discuta despre aceasta rasnita, in calitate de utilizatori sau viitor interesati.
Cei carora subiectul nu le este inca familiar, pot parcurge topicul initial de group-buy, asociat acestui proiect Kickstarter:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...-group-buy
Espressoman infocat
Bucuresti
si eu tot asta astept

crezi ca vor trimite ceva in mai? tocmai ce au spus pe indiegogo ca e posibil sa impinga livrarile spre final de iunie inceput de iulie
Craiova
Nu cred nimic... dar daca ma intreaba de facturare tva, asta o vad cand sunt pe cale sa faca pachetele, nu cu o luna inainte...
Craiova
Boom... ne-au ciuruit... livrarea se decaleaza in ... octombrie !
Quote:I had to make a choice ... we could get ARCO assembled and shipped out in late June or beginning of July, but we would need to accept some modifications to the grinder that would in the longer run also mean a lower quality product.
I simply could not accept that.
That is why I had to make the difficult decision.
... bla, bla...
Here is the new delivery date that we have set: ARCO will be sent out in October.
https://www.kickstarter.com/projects/goa...ered_users
Aero...
Bucuresti
2021…?
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman infocat
Targu Jiu
01-06-2021, 15:35
(This post was last modified: 01-06-2021, 15:38 by chilea viorel.)
Marțea sunt trei ceasuri rele ! Asta e !
ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / G-iota + SSP MP / Kinu M47 Classic / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / BPlus Stirrer / DUOMO The Eight ||
Past : Lelit PL81T / Lelit Mara X / Niche Zero ||
Espressoman infocat
Piatra Neamt
When it seems too good to be true .....
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
Espressoman infocat
Bucuresti
01-06-2021, 16:29
(This post was last modified: 01-06-2021, 16:33 by distrugatorul.)
Ce sa mai au fost magari. Ei stiau de acum o luna cel putin dar nu au anuntat. Stiau ca nu se mai inghesuie lumea daca anunta octombrie.
Si acum vin cu abureli din astea tipic romanesti.
Vai.. produsele puteau fi gata si in iulie dar de o calitate indoielnica..iar ei cum vor doar calitate de top...parca sunt romani pe cuvant
Craiova
01-06-2021, 16:55
(This post was last modified: 01-06-2021, 17:45 by renatoa.)
Hai, nu ai vazut ca iti da si un manson de cauciuc pe gratis... nu fi carcotas
De ce inghesuiala e vorba

Se joaca cu casa inchisa de mult, nu e vaccinare, sa se moleseasca dupa ce s-a dat drumul la relaxare...
Pentru cine se intreaba daca nu cumva Arco au fost prea optimisti, sau prea ambitiosi...
Quote:04-05-2015, 03:23 pm
Salut,
Sunt nou pe forumul espressoman, de fapt, m-am inregistrat pe acest forum pentru a va prezenta noul nostru proiect- rasnita manuala "Che".
...
Quote:UPDATE 16 mai 2016:
- Finalizarea primei faze a proiectului a insemnat modelele M38 si M47, disponibile aici.
...
Hai sa vedem daca trece anul si la Arco...
Aero...
Bucuresti
Pai nu-i chiar asa, avand in vedere ca Arco a luat bani pe kickstarter dinainte de a avea produsul.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Craiova
Quote:Crowdfunding Is Not Shopping
Ma refeream la cat e nevoie ca sa se nasca ceva bun, nu la partea financiara.
Nu avem nici 6 luni, la Kinu in primele 6 luni nici nu ne terminaesm de discutat, vezi in topic

Uite ce posta Liviu la 5 luni de la anuntul de mai sus:
Quote:09-17-2015, 11:54 am
Cred ca singura "problema" a anuntarii unei date certe este faptul ca managerul fabricii, viseaza in fiecare noapte un nou update pentru aceste 3 rasnite, iar ziua cand se trezeste mai croieste un prototip modificat Smile
Craiova
O noua portie de zahariseala, cum sunt cutitele noastre cele mai... normale din parcare... dar povestita frumos, ca sa para ca ar trebui sa ii multumim pentru grija care o are sa ne tina la curent.
www.kickstarter.com/projects/goat-mug/arco-2-in-1-coffee-grinder/posts/3245499
Craiova
Inca un post despre progresele inregistrate... semn ca octombrie se apropie
https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3256417
Imi place vagauna aia mare si goala de sub motor... spatiu gramada acolo ca sa bag un variator de turatie, primul mod care intentionez sa il fac cand ajunge... ca asa e la moda...
Cat despre vrajeala cu EMI, zau daca pricep de ce merita un post pe tema asta, este obligatorie la orice electrocasnic care intra in EU, ca sa isi capete patalamaua CE, e unul din teste... filtrarea aia exista in orice mixer sau blender care le aveti prin dulapuri.
Asta e cand poporul nelinistit cere update-uri mai dese, ii dam raportul si cand iesim la tigara.
PS: chinezu cu "giotto" a fost destept, a pus motor fara perii, care nu produce scantei, deci nici interferente, nema filtre, pass test fara dureri de cap.
Incognito
Dacia
Până la urmă ne vine rașnița în octombrie ori ba?
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1
Espressoman infocat
Sibiu
Gizas, a devenit lux o rasnita electrica...
ECM Synchronika + robinet, ECM S-automatik, G-iota, M47
in trecut: K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top
Craiova
04-09-2021, 14:47
(This post was last modified: 04-09-2021, 14:48 by renatoa.)
Pai nu? cate electrocasnice care costa cat un salariu mediu pe economie ai in casa ?

Acum mai depinde si care e definitia luxului la dumneata

?
Dar, ca idee, in manualele de educatie financiara, materia aia la care romanii sunt praf... se da ca exemplu negativ cumpararea cu banii jos a oricarui obiect mai scump decat 1/10 din venitul pe un an ? Adica aproximativ salariul pe o luna.
Craiova
Craiova
Si inca unul, la numai doua zile... semn bun... daca nu ar fi tot abureala...
https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3295904
Incepe sa imi aduca aminte de Kinu, pe vremea cand se numea Che, adica prototipul... se scula mesterul cu o idee, si mai impingea termenul inca 2-3 saptamani... si noi asteptam salivand...
Incognito
Dacia
Mda, praf în ochi......o să vină Moșul cu ea.
Espressoman infocat
Bucuresti
hmm...da flecustete ca sa amane din nou livrarea din octombrie probabil prin decembrie februarie
Craiova
Cred ca au baut cafea cu prea multa robusta... au intrat in fibrilatii cu update-urile... iepurasul duracell...
https://www.kickstarter.com/projects/goa...ts/3297968
... evident, inca o prostioara, de care s-a discutat acum luni bune, ca nu prea multe click-uri este ce le trebuie... nu finete, ci range la macinatura.
Espressoman infocat
Lyon
Probabil va pregătesc de o noua amânare...
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
10-09-2021, 18:14
(This post was last modified: 10-09-2021, 18:15 by distrugatorul.)
Da si probabil ca vor astepta sa faca anuntul unui nou delay in ultima zi din luna oct. Neseriosi. Macar de ar fi bun produsul
pe cat asteptarea .
Espressoman infocat
Targu Jiu
18-09-2021, 09:51
(This post was last modified: 18-09-2021, 09:52 by chilea viorel.)
Intre timp, am cumparat o nouă râșniță cu cuțite plate, pe care le-am înlocuit cu SSP MP…
Dacă cineva este interesat de o râșniță combo ARCO 2-in-1, pot ceda locul meu în grupul colegului @
szappanyos.
ECM Classika Pid / Aram Espresso Maker / G-iota + SSP MP / Kinu M47 Classic / Acaia Lunar / Bravo Tools / Aram Ultimatum Tamper / Fellow Stagg EKG / BPlus Stirrer / DUOMO The Eight ||
Espressoman infocat
Targu Jiu
Iată că acum livrarea este preconizată pentru decembrie-ianuarie… M-am plictisit și, cum scriam și mai sus, sunt dispus să cedez locul meu pentru un ARCO combo.
Incognito
Dacia
Mult a fost, mult a rămas.
Craiova
Sa speram ca macar de suport de brad o fi buna...
Espressoman infocat
Targu Jiu
Dacă există vreun doritor pentru un combo electric+manual ( râșnița ARCO 2-in1 ), pot să îi cedez locul meu în grupul colegului @
szappanyos.
Aero...
Bucuresti
Locurile astea se lasa mostenire copiilor…
Espressoman infocat
Iasi

))) bună asta.,
Espressor: Lelit PL41TEM , Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso