Welcome Back Log In Create Account

ARAM espresso

Ma despart de aparatul manual de espresso Aram Espresso Maker.
Aparatul este fabricat din otel alimentar german, imbracat intr-un manson de lemn nobil brazilian si are in componenta oring-uri certificate pentru uz alimentar norma FDA, standard SUA.
Poate fi folosit inclusiv in calatorii ( greutate espressor : circa 900 g).
Il tin in dulap de un an de zile , aparatul este ca nou, l-am folosit de cateva ori, l-am cumparat pentru excursii. Aparatul face un espresso foarte bun ( am avut si Flair Pro, nu se compara).
Pret 2000 lei

[Image: ZDALTv9.jpg][Image: hqvvusp.jpg][Image: Hm2MDvj.jpg][Image: qgdR93Y.jpg]
LA MARZOCCO – GS3 MP, Bentwood Vertical 63, Bravo Tamper, Acaia Lunar

Ce dimensiune are sita ? Este standard, interschimbabila cu alta de la un espressor normal ?

53 mm, 18gr

Revizuire de pret, 1900lei.

(26-07-2021, 12:27)wutangx Wrote: Ma despart de aparatul manual de espresso Aram Espresso Maker.
Aparatul este fabricat din otel alimentar german, imbracat intr-un manson de lemn nobil brazilian si are in componenta oring-uri certificate pentru uz alimentar norma FDA, standard SUA.
Poate fi folosit inclusiv in calatorii ( greutate espressor : circa 900 g).
Il tin in dulap de un an de zile , aparatul este ca nou, l-am folosit de cateva ori, l-am cumparat pentru excursii. Aparatul face un espresso foarte bun ( am avut si Flair Pro, nu se compara).Pret magazin 578$+vama+transport!
Pret 2000 lei

[Image: ZDALTv9.jpg][Image: hqvvusp.jpg][Image: Hm2MDvj.jpg][Image: qgdR93Y.jpg]

Revizuire de pret,  1800 lei!

Buna.Ma intereseaza.Detalii pe PM.
Lelit Grace,Aram Espresso,Bezzera BB005 MN,1Z Presso K-Plus,Hario V60,Köno Dripper. 

Vandut catre colegul -simi- la pretul cerut
Multumesc de gazduire, ss poate inchide.

Damn, si de cand il caut :(
Trebuie sa intru mai des pe marketplace...

Felicitari colegului mai rapid !
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

Poti lua Rota de la Kazak, principiu 99% tot pe acolo, mai putin lemnul nobil brazilian.
Dar primesti bonus scula combinata wdt, nivelator/tamper, si sita standard de Pavoni.
Exista pe forum colegi care il folosesc si iti pot povesti.

(05-08-2021, 13:22)renatoa Wrote: Poti lua Rota de la Kazak, principiu 99% tot pe acolo, mai putin lemnul nobil brazilian.
Dar primesti bonus scula combinata wdt, nivelator/tamper, si sita standard de Pavoni.

Foarte tare, hai ca ma uit.
Multumesc @renatoa
Espresso: Aram, Flair, Rok. Brew: AeroPress, April, Cafec, Canadiano, Delter, E&B, Gina, Hario, Kalita, Orea. Moka: Araku, E&B, Stelton. Ibric: Soy.
Grind: Aergrind, Arco, Comandante, Hario, Rok. Kettle: Brewista, Fellow, Hario, Takahiro.

(05-08-2021, 15:37)mihnea27 Wrote: [quote=renatoa;161959]
Poti lua Rota de la Kazak, principiu 99% tot pe acolo, mai putin lemnul nobil brazilian.

Am eu Rota si il folosesc mai mult in vacante. Cu o cafea prospat prajita, rasnita corect iese ceva bun.
PS Idealul de 8 bari nu se aplica la Rota.

Whoa... valeu... cum am putut sa uit... "Idealul de 8 bari"...
Super bonusul, that rules them all... la Rota ai manometru, deci posibilitati de profilare, manuala, dar este acolo.

(05-08-2021, 17:47)renatoa Wrote: Whoa... valeu... cum am putut sa uit... "Idealul de 8 bari"...
Super bonusul, that rules them all... la Rota ai manometru, deci posibilitati de profilare, manuala, dar este acolo.
Da, ai dreptate sunt aproape la fel, doar lemnul brazilian difera, si manometru un f mare plus la un astfel de aparat, te-ai documentat f bine.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)