Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Espressoman traditionalist
ro
(22-08-2023, 18:48)sebas Wrote: Mai multe detalii în zilele următoare...
Sa stapanitzi sanatosi !!!

... cat despre cafele , nu cred ca mai e cazul sa vorbim . (
era si de asteptat cumva ... candva sau chiar acum 
). Frumoasa bijuteria ... ( cand o privesc , aproape ca mi-as mai lua un espressor - insa nu pot risca sa dorm afara ptr. ca , intre timp mai vine si iarna ... :D ... ).
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Espressoman infocat
Bucuresti
FELICITARI ! Arata foarte bine , iti urez ''1000 de ani fara reparatii''

!!!
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim ; #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele
Espressoman infocat
Pretutindeni
Misto produsul, sa impartasesti cate ceva despre el cand ai timp.
Fara legatura, daca paletul nu iti este folositor, il cumpar eu cu toate taxele suportate de mine.
Trader
Timisoara
Bijuterie !
Apropo ai primit si cauciucuri de iarna in pret ?
Espressoman infocat
Zalau
Diferența fata de Leva care ar fi?
May God be with us.
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
Espressoman infocat
Bergen (Norway)
(23-08-2023, 13:47)TudorP Wrote: Diferența fata de Leva care ar fi?
Nici una.
Leva nou vine cu imbunatatirile aduse pe vostok: pompa tip nou, levier cu eliberare presiune in tava (valva cu 3 cai), un fel de sistem anti-prosti care nu mai lasa levierul sa urce sus, chiar daca nu ai nimic in grup (un fel de safety feature).
Da are si setare oprire shot /ventilare exces in tava pe baza de timp ori pe baza de presiune atinsa. Inca nu sunt convins ca se poate comanda ACS evo leva nou cu toate astea, dar este deja in productie si prima unitate ajunge la Milano in decembrie (e a lui Dave Corbey).
Exista si o parte negativa la toata treaba asta, daca ai ventilatie in grup/3 cai inseamna ca apa cu namol de la cafea se duce in grup la eliberare ca sa fie evacuata. Asta inseamna ca trebuie curatat grupul mult mai des decat la levierul clasic unde iti impinge toata apa afara.
Era pus video in story le acs pe instagram acu 1-2 saptamani cu exemplarul de care vorbesc. Oricum, retrofiturile nu se pot face, pt ca e alta pompa, taietura in panoul fata pt alt display, si alte modificari interne.
Spor.
5 rasnite kinu+POB, Fellow Aiden, Roest Ultra
Espressoman infocat
Dezmir
Salutare,
Ai deja cateva saptamani cu Vostok, cum e? Conform asteptarilor? Folosesti functile automate de oprire shot?
Ce ziceti ar fi ok acest espressor pentru o mica cafenea? Vreau clar un aparat cu un singur grup si acesta e si foarte frumos :).
Multumesc,
Sage Dual Boiler, Niche Zero, 1zpresso K Plus & Rhinowares, V60, AeroPress
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
10-09-2023, 15:31
(Edited 10-09-2023, 15:32 by sebas.)
Nu prea am timp sa ma joc cu el..., mă mut și nu prea am timp. Am folosit funcțiile automate de oprire shot dar încă nu mă pot obișnui asa ca îl folosesc pe manual dar cu setări pentru temperatura din boiler și grup, pot seta presiunea de pre infuzie..., da, am renunțat la Pro 800, rămâne backup! Timpul pentru încălzire este cam de 20 minute fata de 40, 50 la Pro800; la același cafele râșnite la fel diferența de gust și corp în ceașcă este în favoarea lui Vostok. Mi-am făcut damblaua și este bine!!! Incă nu l-am defoliat..., după ce ma așez la noua casă!
Pseudo Espressoman
VIE/OTP
Superb. Cat te-a costat, daca nu te superi?
SBE BES875 // Timemore Sculptor 064s //
Hario V60 // 1Zpresso K-Max // Kingrinder K6