Am primit de la Mr.Beantec cateva poze dupa ce s-a luat sa demonteze un Junior de la fabrica italiana 8B. Boiler orizontal de 1.8l, rezistenta de 1350W.
I-am cerut lui Cosmin, a omis partea din fata fiind cu gandul la piesele celelalte. Din pacate (pentru noi) l-a si dat azi, iar suplimentar, nu mai avea decat asta:
HX-uri mai ieftine exista, dar nu cu E61, din ce am cautat. Iar "inventia" lui Eric cu acel termometru plasat in grup, pur si simplu a revitalizat (daca mai era nevoie) folosirea grupului E61, indiferent ca producatorii sunt sau nu (cel mai probabil nu) constienti de asta. Nu trebuie sa ducem nici la extrem cazurile, cum s-a mai intamplat pe forum, dar citirea temperaturii de extractie mi se pare absolut necesara si chiar e frustrant intr-un fel sa stii ca nu vei putea face asta niciodata pe espressorul tau. Cu atat mai mult cu cat e un HX sau DB, deci el poate sa ofere foarte mult utilizatorului.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Pare decent dupa componente. Daca au proiectat bine bucla de thermosyphon (apropos, cum se traduce thermosyphon in romaneste?) ar trebui sa scoata cafea ok.
A fost preluat ca atare, termosifon.
In instalatiile de incalzire i se mai zice "prin gravitatie" sau "naturala"
Da o cautare dupa incalzire termosifon.
Parca sa zic ca l-as asimila cu convectia :s este acelasi lucru, incalzeste, urca, agentul rece vine jos, incalzeste, urca...
ma intereseaza, nu intreb doar ca sa ma aflu in treaba
regimul de utilizare normal ar fi 1 espresso si 1 capuccino in fiecare dimineata, ocazional pentru cativa musafiri (tot combinat)
06-04-2016, 23:15 (Edited 06-04-2016, 23:22 by mr. beanTec.)
Uite mai ceva Poze.
Eu am facut cunostiinta cu ea. O am si vanduta mai mult de cat 20buc. Pana astazi nu am avut probleme. Este foarte simplu asamblata, carcasa nu este 100% prelucrata si se simte diferenta. CIne asteapta o caroseie ala Rocket sa-u Isomac, pe ala trebuie sa-l desamagesc. Este simpla taiata laser si insurubata, fara tamtam! De aia o spun de la inceput. Dar face o cafea excelenta daca porti grija de toti termeni necesari. Este o adevarata alternativa la pretul asta!