Hello There, Guest! Login Register

300$ vs 3000$

Reply
Cam ciudat sa compari un espressor de 300$ cu unul de 3000$ pe o rasnita entry level.
Current: ECM Synchronika, Honne, Atom 75, DIP DS68, Kinu M47, Acaia Lunar , Brewista Smart Scale
Past: Lelit PL91T, Lelit PL72, Niche, Sette, Olympus

Reply
Eu am obținut rezultate excepționale pe ROK în combinație cu Kinu. Gustul pentru aceeași cafea pe Bianca+Honne a fost evident mai complex dar nu esențial diferit. Oricum, față de un single boiler ieftin, pe ROK am obținut rezultate incomparabil mai bune după ce l-am încălzit bine, turnând apă fierbinte pe el.
Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Gene 101, Kaleido M10PRO

Reply
Oricum, ce nu este luat deloc in considerare este versatilitatea espressorului si constanta.
Practic compara un om de pe strada care reuseste o aruncare la cos (reusita 0.001%) cu un jucator profesionist care da cos in 99.999% din aruncari.  :D
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Mai ia in considerare si 5 cafele una dupa alta , uneori.

Reply
Inseamna ca s-au invatat cu narav sa vina la tine pentru cafea, pentru ca nu le-ai aplicat la timp corolarul "Vizita scurta..." :D

Oricum, mai ontopic... chiar trebuie sa punem baza pe spusele oricui doar pentru ca are un canal de 'tub cu multi followeri ?
Cam prea multa delegare de responsabilitate in ziua de astazi, exact asta inseamna invazia asta de "influenceri", ca lasam pe alti sa decida pentru noi, gandim din ce in ce mai putin cu papila proprie... nu care cumva sa facem o greseala...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)