Hello There, Guest! Login Register

2 X Puck screens MHW-3BOMBER Ø58.5mm 0.8mm grosime

Vand 2 puck screens MHW-3BOMBER cu diametru de 58.6mm si grosime 0.8 mm, noi, de abia sosite din China. Motivul este ca o comanda mi-a intarziat din cazua Fan Courierului doua luni si intre timp am cumparat altceva.

Predare personala in Sector 6, langa Plaza Romania.
Pret: 45 lei/bucata
Poze: https://imgur.com/a/rTer4qW
Lelit Bianca | Niche Zero

Reply
Valabil!
Cele doua puckuri se vand impreuna cu 80 lei.

Reply
Valabil! Inca nedesfacute!

Reply
salut
Primit puckscreen-ul .
Spune-mi te rog pe ce parte il pui?
Eu zic ca se pune cu gaurile spirala in sus pe unde intra apa, si cu mesh-ul jos pe puckul de cafea.
zic bine?

merci
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Salut staicueduard,

Conform instructiunilor cu care vin aceste puck screen-uri, se pun cu mesh-ul spre cafea (partea pe care este inscriptionat MHW-3BOMBER)

PS. Pentru claritate, puck screen-urile sunt inca valabile!

Reply
Multumesc.
asa am folosit.
Iti fac si putina reclama.
Puckscreen ul nici nu se murdareste dupa folosire. am tras si 2 cafele la rand, este suficient sa dai o scurta apa pe el si sa il stergi cu carpa.
dupa cum este confectionat, nu vor ramane particule de cafea in acel mesh, fata de puckscreen-urile cu mesh-uri suprapuse.
recomand !!
Gaggia Classic Pro 30 Years LE + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition/Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Iti doresti o sita de dus mai curata si o distributie a apei mai buna? Ai nevoie de un puck screen! 

Valabile in continuare.

Reply
Salut, le vreau eu! Iti trimit PM :)
Eureka Mignon Libra | Lelit Victoria PL91T

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)