Welcome Back Log In Create Account

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti )

Cafea verde nu vindeti ?
Strict pentru consum personal Smile

Reply
(24-07-2026, 15:45)renatoa Wrote: Cafea verde nu vindeti ?
Strict pentru consum personal Smile

În mod obișnuit, nu. Însă ne poți scrie să discutăm mai multe!

Reply
Salutare,

Am revenit cu veștile bune ale săptămânii: au revenit în stoc încă două loturi de cafea dragi nouă și, din câte am aflat de-a lungul timpului, și vouă.

Colombia Decaf El Vergel - singurul lot de Decaf din oferta noastră, pe care îl tot recumpărăm de peste un an. Acum câteva săptămâni am băut un iced V60 preparat din acest lot și am fost impresionată.

Colombia Huila Women’s Project - un lot de cafea pe care Teodora l-a gustat pentru prima dată și l-a ales imediat în timpul călătoriei din Columbia. Ne bucurăm că putem avea continuitate cu această cafea și să o păstrăm în oferta noastră.

Vă reamintim și că oferim livrare gratuită în România pentru comenzile de peste 200 de lei, iar cu codul FORUM, adăugat la checkout, beneficiați de 15% reducere.

Vă dorim o săptămână minunată!

Reply
Salutari espressomani,  

Ne-am bucurat de feedback-ul vostru și ne dorim ca în perioada următoare să vă oferim posibilitatea sa incercati si originea din Colombia Huila Womans Project -  avand un pret special la oferta de 1kg + transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

Cu drag, 
echipa Sloane

Reply
Buna, nu gasesc pe nicaieri detalii despre corp si aciditate pentru cafeaua asta, sunt pe undeva si le-am ratat eu? Daca nu, va rog sa imi transmiteti si mie :) Multumesc!
Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T

Reply
Salutari de la prajitorie! 

Chiar acum am rugat colegii sa pregateasca un espresso si confirm ca aceasta Colombia Huila Womans Project are un profil aromatic clean, dulce si aromat, specific unei cafele cu corpolenta medie si aciditate scazuta.
In ceasca notele care se remarca sunt cele de mar si pepene galben care aduc in primul plan nottele delicate de fructe, urmate apoi de dulceata caramelului, cu un aftertaste lung si placut floral, usor citric de yuzu. 
Aceste caracteristici face ca acest profil sa fie extrem de versatil si accesibil potrivit pentru toti cei care prefera cafeaua simpla sau cu lapte.

Reply
Salutare,

BACK IN STOCK:
Brazil Água Limpa 
Un lot pe care îl avem de ceva vreme și care este, la momentul actual, singurul prăjit doar pentru espresso din oferta noastră. Este alegerea ideală dacă vă plac cafelele clasice, cu note ciocolatii și aciditate scăzută.

NEW:
Colombia Papayo María Belén Díaz
María Belén Díaz este una dintre cele 96 de femei care fac parte din Proiectul Huila Condor și a fost una dintre primele femei din regiune care a obținut o certificare în procesarea cafelei de la Academia Forestieră în 2024.
Este a doua oară când cumpărăm acest lot de cafea, iar profilul din acest an este mai expresiv și mai complex. Suntem bucuroși să putem sprijini producătorii și să vedem că rezultatele lor sunt din ce în ce mai bune.

Colombia Wild Caturron
Această cafea trece printr-un proces de fermentare de 150 de ore, începând cu 36 de ore de fermentare aerobă, după care procesul continuă în condiții anaerobe, în saci de plastic. Ulterior, cafeaua este supusă unei faze controlate de uscare mecanică într-un siloz, timp de 8 zile, la temperaturi de sub 45°C. Acest proces atent este conceput pentru a păstra și evidenția aromele intense dezvoltate în timpul fermentării.

Așteptăm părerile voastre odată ce le încercați/reîncercați!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)