Welcome Back Log In Create Account

Începător inca

După ce mi s-a dus un Krups semiautomat am trecut la aparatul aruncat prin pod de 2 ani... O smecherie de de aparat cu capsule la 26 de lei pachetul...nici nu merita sa-i pomenesc numele aici. Am trecut la espresorul clasic de aragaz... . În căutarea unui super espresor care sa-mi facă o cafea buna apăsând un buton am dat de voi.
De 2 luni beau espreso pe unde nimeresc, prin baruri, localuri de duzina pe la prieteni, și chiar constat ca că a face o cafea buna e o artă. Arta cu care eu acasă eram la nivel de...pictura naiva.
Ce s-o mai lungim... Azi am plătit un Lelit 81T. Aștept sa-mi vina!!!
Rasnita o sa fie una manuala pentru început. ...

Reply
Bine ai venit in lumea lelitistilor :) Pt mine a fost o experienta placuta 81T-ul pana acum, sper sa fie la fel si pt tine!
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Azi mi-a venit Lelit 81T. Normal...Prima cafea ciorba, a doua a infundat espresorul, și a 3-a,4-a ceva ce seamănă a espreso. Cam stresant cu soția lângă mine care aștepta o cafea buna... Și trebuia sa aștepte pana dădeam la manivela de la hario mini:))
Maine mai continui.

Reply
o sa ai mari probleme cu dna :) 
in momentul in care ai infundat sita incepe sa macini putin mai gros pana ajungi la urmatoarea ecuatie pui 18g incearca sa scoti cca 36 de grame asta inseamna 1:2 ratia
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
ti'as recomanda sa faci Hario Stepless mod, ai sa poti rasni practic fara pasi, respectiv primi rasnirea exact potrivita.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)