18-07-2017, 15:46
Buna ziua
Constat ca sint destul de des intilnite probleme referitoare la aspectul pucului dupa extractie, de asemenea efectul de chanelling.
Am doua intrebari:
- Poate sa fie o cauza cantitatea de cafea din sita?
- Aceste neajunsuri pot sa fie cauzate de calitatea cafelei utilizate?
Deci are rost sa incerc remedierea acestor probleme daca nu am inca cintar sa masor cantitatea de cafea sau daca inca nu am incercat cafeaua proaspat prajita? Probabil ca prima data trebuie sa indeplinesc aceste doua conditii. Eu sint la inceput de drum deci abordez problemele pas cu pas.
Va multumesc
Constat ca sint destul de des intilnite probleme referitoare la aspectul pucului dupa extractie, de asemenea efectul de chanelling.
Am doua intrebari:
- Poate sa fie o cauza cantitatea de cafea din sita?
- Aceste neajunsuri pot sa fie cauzate de calitatea cafelei utilizate?
Deci are rost sa incerc remedierea acestor probleme daca nu am inca cintar sa masor cantitatea de cafea sau daca inca nu am incercat cafeaua proaspat prajita? Probabil ca prima data trebuie sa indeplinesc aceste doua conditii. Eu sint la inceput de drum deci abordez problemele pas cu pas.
Va multumesc
Bezzera Unica; Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi