22-06-2016, 14:33
(04-06-2016, 11:57)crib Wrote: ok ,te rog fa-mi o recomandare pentru o cafea pe care s-o beau cu placere , apreciez , ciocolata , caramel ,putina aciditate ,restul caracteristicilor sint prea fine pentru mine . Mi-a facut cu ochiul sweet de la sarkis dar sint dispus la orice recomandare .
P.S. acum am cafea de la origo ( ce livreaza ei in brasov la HOF) si am incercat de la cafeteca , de la croitorie vreo trei tipuri ,si nimic .Mentionez ca beau expreso dublu si incerc fara zahar dar in conditiile date e foarte greu .
Salut, poti incerca Brazilia, in genere, daca nu e arsa sau subdezvoltata, are aciditatea cea mai redusa si gust de ciocolata si nuci. Altfel, iti recomand sa urmaresti procesarile naturale, care domolesc din aciditate sau chiar cele prin fermentare (mai mult sau mai putin agresiva), de. ex. Indonezia, de asemenea avand aciditate scazuta.
Varianta 2, poti schimba metoda de preparare. Te-ai gandit sa faci un cold-brew? Vei elimina mare parte din aciditatea bobului prajit [Image: wink.gif]