18-09-2012, 14:50
(18-09-2012, 14:25)Lyvyoo Wrote: Lasati codul morse :) Ce inseamna "amestecul ad hoc" ? Experiment la fata locului?
Folosesc codul morse deoarece nu am incotro !
Este vorba despre un amestec de 4 blenduri combinate pe loc ( ad-hoc ) pe care le-am cumparat , inainte sa plec si din care am si facut pozele la miss espresso .
Mihai terminase chocolatul si blendurile din care este facut , eu nu mai aveam deloc cafea asaca , impreuna cu Mihai , am improvizat .
A iesit ceva nesperat de bun la gust , diferit de celelalte amestecuri , cu o comportare f buna in etapele procesului incat eu cred ca amestecul are potential si doresc sa continui sa-l probez .
De aici si intrebarea care apare si anume in ce masura faptul ca am combinat 4 blenduri prajite separat a condus la acest rezultat legat de gust .
Poate nu este important dar cred ca putem incerca , impreuna cu Mihai si cu alti membri sa lamurim si acest aspect .
Mihai ne va spune ce cantitate de chocolat rezulta daca prajeste separat boabele iar noi sa vedem in ce masura ne vom strange sa si cumparam lotul .
Putem compara , astfel , calitatile aceluiasi amestec realizat in 2 moduri si totodata sa clarificam si problema prajirii laolalta sau separat pentru blendurile care intra in compozitia unui amestec .
Cred ca am lamurit " misterul "
Extractii reusite tuturor !
BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)
(Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)