Salutare dragi espressomani,
Desi urmaresc forumul de 3 luni, astazi m-am hotarat sa fac prima interventie .
Prin urmare am atasat doua poze: prima este cea cu echipamentul din dotare, iar cea din urma cu stocul de cafea proaspat prajita (Sarkis/Chocolat/Amore).
"Initierea" mea in tainele espresso-ului a avut loc in Italia, acum 3 ani de zile, unde pot spune cu mana pe inima ca am baut unul dintre cele mai bune espresso si am simtit pentru prima data diferenta uriasa intre asa-zisul "espresso lung" specific cafenelelor noastre si unul intr-adevar autentic.
Nu in ultimul rand tin sa va multumesc pentru toate informatiile utile pe care le postati aici, acestea fiind factorul decisiv in alegerea echipamentului pe care-l detin in prezent.
O seara frumoasa!
LE: Am uitat de latiera (am atasat inca o poza)
Desi urmaresc forumul de 3 luni, astazi m-am hotarat sa fac prima interventie .
Prin urmare am atasat doua poze: prima este cea cu echipamentul din dotare, iar cea din urma cu stocul de cafea proaspat prajita (Sarkis/Chocolat/Amore).
"Initierea" mea in tainele espresso-ului a avut loc in Italia, acum 3 ani de zile, unde pot spune cu mana pe inima ca am baut unul dintre cele mai bune espresso si am simtit pentru prima data diferenta uriasa intre asa-zisul "espresso lung" specific cafenelelor noastre si unul intr-adevar autentic.
Nu in ultimul rand tin sa va multumesc pentru toate informatiile utile pe care le postati aici, acestea fiind factorul decisiv in alegerea echipamentului pe care-l detin in prezent.
O seara frumoasa!
LE: Am uitat de latiera (am atasat inca o poza)
Expobar Brewtus IV, Sette 270w, Kinu M47, tamper dinamometric Concept Art 58,5 mm