Welcome Back Log In Create Account

Rasnita manuala KINU - M68

si niste poze reale si din mai multe unghiuri
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Nu vreau sa-l incarc emotional pe RaduCarutasu, dar avand deja un setup foarte bun, papile sensibile, rasnita de top cu altfel de cutite (K30, 64mm plate), plus dorinta de a compara mecanisme profesionale conice cu plate intr-un mediu casnic fara pretentii de refractometre & co, i-am promis mai demult ca primul exemplar va ajunge la el pentru "joaca". Din cate am inteles, se asteapta o ultima piesa a ansablului de la un furnizor german si apoi va putea fi ansamblata si trimisa.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Buna ziua,
Va putem pune la dispozitie un exemplar de KINU-M68 pentru teste, insa nu dorim sa ne ocupam de logistica privind expedierea si urmarirea traseului rasnitei. Va rog sa veniti cu propuneri.
Pentru imagini si detalii va rog sa vizitati pagina noastra Facebook: https://www.facebook.com/kinugrinders/ si in curand site-ul : http://www.kinugrinders.com/

O zi buna in continuare...

Reply
Poate oricine sa o testeze?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Si eu as dori sa o testez, mi se pare normal inainte de a da atatia bani pe ea. Cel mai mult ma intereseaza stabilitatea rasnitei in timpul rasnirii.

Daca ajunge la Radu si putem sa o testam si noi (stabilim o modalitate, astfel incat sa nu-l stresam prea tare) e minunat.

Daca nu poate Radu, ma ofer eu sa preiau exemplarul de test si sa ofer disponibilitate pentru cei care vor sa vina sa vada rasnita si eventual sa preparam un shot.
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Daca ajunge la Baia Mare as vrea sa o incerc si eu, cred ca nici colegul dobro_c nu s-ar da la o parte.

Reply
La timisoara suntem un grup închegat deci wellcome to Banat :)
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(15-09-2016, 16:02)Lyvyoo Wrote: Nu vreau sa-l incarc emotional pe ......

De duminica încep sa-mi beau iarăși cafeaua acasă.
Așa este, mi-am manifestat interesul pentru o râșnița cu cuțite conice, in ideea in care încerc sa realizez singur dacă acestea evidențiază caracteristici distincte de gust ale aceleași cafele, prin comparație cu cuțitele plane de la K30.
Ma gândesc sa abordez separat situațiile in care ajung sa cumpăr boabe deosebite. Acum am o Malawi de excepție, pe care am luat-o cu ocazia campionatului de aeropres. La cât a costat încerc sa scot cât mai multe de la ea.
Aștept noua râșnița! :)
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
(15-09-2016, 14:42)Che Wrote: Pretul de lista a rasnitei este 668 Euro.
Pretul de lansare pre-order este 599 Euro.
Pretul pre-order pentru forumul espressoman este 560 Euro.
Cumparatorii trebuie sa astepte pana actualizeaza Lyvyoo pagina de reduceri dedicata pentru rasnitele Kinu sau pot lansa deja comenzi pentru M68 prin alt sistem?

Reply
Deci dublu la cat vorbeam noi...

Reply
Cand se va putea comanda?
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Buna ziua,
Va anuntam in curand data cand se vor putea comanda.

O zi buna in continuare....

Reply
draga Che,te rog sa imi spui ,nu numai mie ,care e politica firmei referitoare la returnarea produselor dvoastra cumparate online,cu stima

Reply
Cati ani are garantie M68?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain/Hario Neo + Timemore Sculptor 078, Bookoo Ultra scale
Travel: Orea V3 MKII/Orea V3 mini/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(15-09-2016, 17:59)orwo Wrote: Deci dublu la cat vorbeam noi...

Si unora se pare ca le place... ;)

(16-09-2016, 15:57)orwo Wrote: draga Che,te rog sa imi spui ,nu numai mie ,care e politica firmei referitoare la returnarea produselor dvoastra cumparate online,cu stima

Exista lege pentru asta, nu trebuie sa aiba dumnealor vreo politica anume, cel mult sa extinda acel termen stabilit de lege.
Orice obiect cumparat online se poate returna fara justificare in 14 zile.
http://europa.eu/youreurope/citizens/con...dex_ro.htm

Reply
cunoastem multi dintre noi ,dar doresc sa aud din partea producatorului ,deoarece o cumperi (nu poti sa te bazezi pe ce feedback-uri vin de la useri)si constati ca nu esti multumit de ea (rasnita in acest caz)nu se imperecheaza cu espressorul...iar el.producatorul poate invoca varii motive de a nu iti returna banii,de aceea consider ca e frumos din partea lui sa ne zica in ce conditii se poate returna ...altfel stii ,se strica prietenia

Reply
Buna ziua,

- In cazul in care produsul se returneaza sub incidenta garantiei – cumparatorul nu are costuri suplimentare ( trebuie specificata problema aparuta care cade sub aceasta incident).

- In cazul in care se returneaza produsul in termen de 30 zile – cumparatorul suporta cheltuielile de transport.La retur se specifica motivul ( de ex. : renunt la comanda)si daca produsul revine in starea intacta, se returneaza suma achitata , mai putin transportul dus si intors.In cazul in care se constata ca produsul prezinta urme de folosiinta, zgaraieturi,lovituri, pete, etc. – cu alte cuvinte nu este in starea in care a fost expediat , se evalueaza refacerea acestuia si se returneaza diferenta la suma achitata initial, dupa un anunt prealabil in care se comunica suma operatiunilor necesare pentru a aduce produsul in starea initiala.

Reply
inevitabil produsul o sa aiba urme de folosinta si miros de cafea :) ,nu?altfel cum sa iti dai seama ca nu e ceea ce te asteptai....

Reply
(16-09-2016, 18:04)orwo Wrote: inevitabil produsul o sa aiba urme de folosinta si miros de cafea :) ,nu?altfel cum sa iti dai seama ca nu e ceea ce te asteptai....

Se vor comisiona servicii de spalare ca la un Mercedes, iar daca ai ghinion sa o zgarai... nu vreau sa ma gandesc :)

Reply
Sau, cu costul a 50 de euro, poți sa ai putintica răbdare si sa stai flexat :)
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500

Reply
(16-09-2016, 18:04)orwo Wrote: inevitabil produsul o sa aiba urme de folosinta si miros de cafea :) ,nu?altfel cum sa iti dai seama ca nu e ceea ce te asteptai....

Toate rasnitele vandute de noi au macinat cafea, fiecare rasnita a fost testata inclusiv prin macinare de cafea la unele am folosit si orez . Nu cred ca cineva dintre utilizatori au simtit miros de cafea sau au gasit urme de cafea. Cred ca cererea noastra ca produsul sa fie integru in momentul returnarii este justificata.

Reply
(16-09-2016, 16:32)renatoa Wrote:
(15-09-2016, 17:59)orwo Wrote: Deci dublu la cat vorbeam noi...

Si unora se pare ca le place... ;)

Cred că treaba asta spune mai multe despre cât reușește lumea să fie realistă decât despre cât de deplasat ar fi Che.

HG One costă 1000€. M68 se plasează pe același segment. Se pleacă de la premiza că sunt similare din punct de vedere calitativ.

Cât credeai că va costa? 280€?

Mai mult de curiozitate întreb, chiar sunt curios de cum ai judecat posibilul preț.

Din punctul meu de vedere, pentru a costa 1/4 din HG One, ar fi trebuit să fie construit ca un Porlex.

Și nu vreau să crezi că discut prețul efectiv, căci nu știu ce implică proiectarea și realizarea unei râșnițe. Cel care poate face asta este Che.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
De obicei ne exprimam cam subiectiv, și cu ceea ce am dori noi sa se întâmple

Reply
(16-09-2016, 23:10)Che Wrote: Toate rasnitele vandute de noi au macinat cafea, fiecare rasnita a fost testata inclusiv prin macinare de cafea la unele am folosit si orez . Nu cred ca cineva dintre utilizatori au simtit miros de cafea sau au gasit urme de cafea. Cred ca cererea noastra ca produsul sa fie integru in momentul returnarii este justificata.

Varianta low cost a M38-ului cam pe cand si cam la ce pret?
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Greutate, dimensiuni, garantie?

Reply
Nu am rezistat sa tin informatia pana apare din "gura" lui Che. Dupa "kinuri" mari, in sfarsit s-a ajuns la un obiectiv pe care proiectantii si-l doreau mult in ceea ce priveste constructia si precizia - abatere ZERO! Deci asteptarea a fost cu folos  :)  Felicitari!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
In acest moment Leica isi anunta inchiderea... asa ceva nici ei nu ar fi avut curajul sa anunte vreodata...

Nici o grija, competitia va scoate una cu abatere negativa... :)

Si probabil ca metalul folosit in M68 nici nu se dilata cu variatiile de temperatura, nu ?

Reply
Liviu nu are o formatie tehnica. Cred ca stie el ceva dar n-a stiut sa se exprime. Intr-adevar, eroare 0 e practic imposibila. Cred ca s-a lucrat la precizie. Che ne poate lamuri.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Buna ziua,
Este vorba de abatere 0, masurata cu ceasul comparator la care o gradatie= 0.01mm, adica acul ceasului nu misca.
Aceasta performanta incercam sa o mentinem la rasnita KINU-M68, cu eforturi mari este posibil.
Cantitatea de piese sacrificate pentru atingerea acestei performante depaseste numarul estimat al vanzarilor pentru anul viitor al rasnitei KINU-M68.

Va rog sa vizionati acest film:

O zi buna in continuare....

Reply
Si se justifica ?
Nu am vazut marketingul competitiei sa impinga in fata asemenea cifre, pentru ca nu prea spun multe. :s
Pana la urma unde se traseaza linia care se simte in ceasca ?
As zice ca 10% din granulatia de interes maxim, adica 0.03mm ar putea sa fie o tinta mai umana, care sa aduca si costurile pe pamant...

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)