22-11-2012, 18:37
Asa, deci am pus si eu in functiune azi Magica, si am desigur niste intrebari:
1. Am cumparat si un filtru pentru rezervor dar pare sa nu se potriveasca filetul de la filtru cu cel din rezervor. In instructiuni vad ca zice sa desurubez pana la arc si bila dar imi vine greu sa cred.. Or am inteles eu gresit or trebuie sa-mi fac eu alt adaptor, numai ca nu stiu ce filet e in rezervor, metric cat? O sa masor cu un subler daca nu stiti, dupa ce se goleste
2. Tineti aparatul deschis sau il inchideti pe parcursul zilei? Intreb fiindca e intr-adevar o diferenta intre timpul de incalzire pe care-l aveam la inceput pe aparatele mai de amator, acum dureaza cam 15-20m.
3. Intr-adevar, e dubios rau accesul la rezervor. Trebuie sa ridici tot capacul (in instructiui apare un cap fractionat, dar nu am asa ceva la aparat) ceea ce inseamna sa dai la o parte ce ai pe el depozitat. Cam cate cafele tine apa din rezervor (dupa ce ai dat drumul, ai facut o umplere la boiler si apoi ai pus pe full si rezervorul)? Fara frotare zic. Ar fi ciudat sa tot umplu rezervorul in fiecare zi, pe de-alta parte nici sa stea apa aia acolo statuta cu saptamanile nu mi se pare o idee buna..
4. La rasnita (Mahlkonig Vario) nu prea imi dau seama daca sunt intr-o zona buna, am pus pe 2 la scala din dreapta si pe H la scara din stanga, stiu ca tine si de cafea, dar ca idee, voi prin ce zona tineti setarile? Cate secunde pentru solo, cate pentru doppio? La cat am pus eu, mi-ar trebuii cam 13-15s pentru un solo.
5. Cand ajunge la presiunea de 1.1 in boiler, nu mai baga creste presiunea. Exista vreo metoda prin care sa-l fac sa ajunga la 1.2 sa zicem?
Dupa ce am inchis masina, la pompa apare o presiune, ramane asa? e bine, e rau?
Scuze pentru avalansa de intrebari.
1. Am cumparat si un filtru pentru rezervor dar pare sa nu se potriveasca filetul de la filtru cu cel din rezervor. In instructiuni vad ca zice sa desurubez pana la arc si bila dar imi vine greu sa cred.. Or am inteles eu gresit or trebuie sa-mi fac eu alt adaptor, numai ca nu stiu ce filet e in rezervor, metric cat? O sa masor cu un subler daca nu stiti, dupa ce se goleste
2. Tineti aparatul deschis sau il inchideti pe parcursul zilei? Intreb fiindca e intr-adevar o diferenta intre timpul de incalzire pe care-l aveam la inceput pe aparatele mai de amator, acum dureaza cam 15-20m.
3. Intr-adevar, e dubios rau accesul la rezervor. Trebuie sa ridici tot capacul (in instructiui apare un cap fractionat, dar nu am asa ceva la aparat) ceea ce inseamna sa dai la o parte ce ai pe el depozitat. Cam cate cafele tine apa din rezervor (dupa ce ai dat drumul, ai facut o umplere la boiler si apoi ai pus pe full si rezervorul)? Fara frotare zic. Ar fi ciudat sa tot umplu rezervorul in fiecare zi, pe de-alta parte nici sa stea apa aia acolo statuta cu saptamanile nu mi se pare o idee buna..
4. La rasnita (Mahlkonig Vario) nu prea imi dau seama daca sunt intr-o zona buna, am pus pe 2 la scala din dreapta si pe H la scara din stanga, stiu ca tine si de cafea, dar ca idee, voi prin ce zona tineti setarile? Cate secunde pentru solo, cate pentru doppio? La cat am pus eu, mi-ar trebuii cam 13-15s pentru un solo.
5. Cand ajunge la presiunea de 1.1 in boiler, nu mai baga creste presiunea. Exista vreo metoda prin care sa-l fac sa ajunga la 1.2 sa zicem?
Dupa ce am inchis masina, la pompa apare o presiune, ramane asa? e bine, e rau?
Scuze pentru avalansa de intrebari.
Expobar Brewtus | Eureka Mignon