Eu am maia uscata si sparta in rasnitza, nu de cafea , am reusit sa repornesc una experimental dupa 3 zile.
Nu stiu daca mai e "buna" .
Am si o maia americana trimisa de frate-meu tot asa solzisori, nu am incercat sa o pornesc, de lene.
I-am dat lui din maiaua mea, a facut alternativ paine cu ele, zicea ca e mai aromata americanca dar e mult mai greu de intretinut.
A trecut pe cea crescuta si intretinuta de mine 6 ani.
Nu stiu daca mai e "buna" .
Am si o maia americana trimisa de frate-meu tot asa solzisori, nu am incercat sa o pornesc, de lene.
I-am dat lui din maiaua mea, a facut alternativ paine cu ele, zicea ca e mai aromata americanca dar e mult mai greu de intretinut.
A trecut pe cea crescuta si intretinuta de mine 6 ani.
Oscar|mia|Dose|Poemia "inox"| De'Longhi Automatic ..|Vario Mahlkonig si multe altele