13-03-2023, 16:23
Cu siguranta merge si doar cu framantare, sa eviti manevrele. La o adica, poti incerca si fara, daca presari ingredientele cat de cat egal din start.
Pe langa framantare, si celelalte manevre au rostul lor.
Si la cafea poti renunta la multe din operatii, incepand de la cantarire, distribuire, nivelare, tampare. Rezultatul e prost, insa am castigat 30s…
Nu mi s-a parut ca acesta sa fie un forum de lenesi, mai degraba de oameni pasionati.
Si vorbim doar de manevre decente pentru o paine, nu vrea nimeni pan de cristal sau fonfleuri. Mai ales ca sunt colegi de forum care vad o paine crescuta si se intreaba de ce lor le iese plata si nu se ridica la fel.
Pe langa framantare, si celelalte manevre au rostul lor.
Si la cafea poti renunta la multe din operatii, incepand de la cantarire, distribuire, nivelare, tampare. Rezultatul e prost, insa am castigat 30s…
Nu mi s-a parut ca acesta sa fie un forum de lenesi, mai degraba de oameni pasionati.
Si vorbim doar de manevre decente pentru o paine, nu vrea nimeni pan de cristal sau fonfleuri. Mai ales ca sunt colegi de forum care vad o paine crescuta si se intreaba de ce lor le iese plata si nu se ridica la fel.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono