Ar trebui... dupa standarde agro faina de paine "buna" incepe de la 11% in sus, chestie care am constatat-o si eu empiric in practica, si dupa ce am mai citit cate ceva am gasit si "fundamentul teoretic".
Ar fi cazul de semnalat la OPC cand intalnim faina din gama 9.x% proteine, vandute pe post de faina de panificatie/patiserie, cand asa ceva e bun doar de grisine si biscuiti... conform normativelor, nu pe vorbe...
Ciudat cum ne-au napadit dintr-o data fainile bune... acum mai putem face si mofturi
O motivatie ar fi niste comentarii auzite in Lidl... de la 2 lei in sus inca mai e considerata prea scumpa o faina.
Dar ma tem ca nu vor mai reveni vremuri cu carburanti la 6 lei si kW sub 60 bani... mult timp...
Ar fi cazul de semnalat la OPC cand intalnim faina din gama 9.x% proteine, vandute pe post de faina de panificatie/patiserie, cand asa ceva e bun doar de grisine si biscuiti... conform normativelor, nu pe vorbe...
Ciudat cum ne-au napadit dintr-o data fainile bune... acum mai putem face si mofturi
O motivatie ar fi niste comentarii auzite in Lidl... de la 2 lei in sus inca mai e considerata prea scumpa o faina.
Dar ma tem ca nu vor mai reveni vremuri cu carburanti la 6 lei si kW sub 60 bani... mult timp...