11-03-2022, 14:08
(11-03-2022, 12:43)rogue Wrote: Din pacate confirm si eu. Am facut o paine cu hidratare 65% si a iesit cat de cat ok dupa un an de pauza cu destule greseli.
Am incercat ieri una cu hidratare 68% si pur si simplu aluatul era mult prea moale si dupa 11 ore la frigider. A crescut dar am facut un OZN . La pretul la care este mi se pare inacceptabil sa se comporte ca o faina luata de la moara cu nici 2 lei kg.
Pai nu e faina de forta, te astepti sa se comporte ca si manitoba?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)