Semola nu e "chiar gris", dar daca e de grano duro, macar 13g proteine, atunci este substituent de manitoba foarte bun.
Eu cu asa ceva lucrez, 40% + 50% faina "slaba" + 10% "de gust" adica integrala/secara/spelta.
Asta se pare ca e faina ta:
https://www.molinospadoni.it/products/am...0/?lang=en
Daca e recomandata pentru drojdie si dospiri medium-long... sa insemne ca trebuie inoculata cu pipeta ?
Ca painea lenesului e foarte generoasa la drojdie...
Eu cu asa ceva lucrez, 40% + 50% faina "slaba" + 10% "de gust" adica integrala/secara/spelta.
Asta se pare ca e faina ta:
https://www.molinospadoni.it/products/am...0/?lang=en
Daca e recomandata pentru drojdie si dospiri medium-long... sa insemne ca trebuie inoculata cu pipeta ?
Ca painea lenesului e foarte generoasa la drojdie...