04-06-2020, 16:39
(This post was last modified: 04-06-2020, 16:40 by rdumitrescu.)
Am făcut și eu acum câteva zile o pâine după metoda fullproof baking.
80% hidratare, făină albă de la Grain Trip (40%), Manitoba (30%) și făină 1750 de la Agranoland (30%). 20% maia la 7 ore de la hrănire, 5h bulk cu temperatura aluatului de 27ºC. După ce am frământat am făcut două stretch and folduri în castronul în care am frământat, apoi o laminare după 30 de minute la care am adăugat semințe de floarea soarelui, apoi 2 coil folduri. Retardate peste noapte la frigider.
80% hidratare, făină albă de la Grain Trip (40%), Manitoba (30%) și făină 1750 de la Agranoland (30%). 20% maia la 7 ore de la hrănire, 5h bulk cu temperatura aluatului de 27ºC. După ce am frământat am făcut două stretch and folduri în castronul în care am frământat, apoi o laminare după 30 de minute la care am adăugat semințe de floarea soarelui, apoi 2 coil folduri. Retardate peste noapte la frigider.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator