Eu zic sa o luam cu inceputul...
In primul rand as merge pe minim de dotari, pana vezi ca iti place. O cratita/ceaun cu capac mai mult ca sigur gasesti peste tot, macar pentru cateva incercari.
Robot/mixer... Doar daca faci de la vreo 2kg in sus de aluat odata. Asta inseamna cam 3-4 paini standard.
Painea cu maia nu se framanta mult. Inclusiv la robot se recomanda cam 5 minute de amestec. Mai mult, strica structura de gluten, si nu vrem asta.
Varianta cu placa de otel e scumputa (unde am vazut eu special pentru paine/pizza iese cam la 60 euro cu reducere si transport cu tot). Cam mult daca nu esti pregatit si cu celelalte (roci sau alta solutie de aburi) si inca nu stii daca iti place sau nu.
Termometrul de cuptor e bun, la fel si unul de frigider, ca sa stii pe ce te bazezi. Ambele undeva la 30 lei/buc.
In primul rand as merge pe minim de dotari, pana vezi ca iti place. O cratita/ceaun cu capac mai mult ca sigur gasesti peste tot, macar pentru cateva incercari.
Robot/mixer... Doar daca faci de la vreo 2kg in sus de aluat odata. Asta inseamna cam 3-4 paini standard.
Painea cu maia nu se framanta mult. Inclusiv la robot se recomanda cam 5 minute de amestec. Mai mult, strica structura de gluten, si nu vrem asta.
Varianta cu placa de otel e scumputa (unde am vazut eu special pentru paine/pizza iese cam la 60 euro cu reducere si transport cu tot). Cam mult daca nu esti pregatit si cu celelalte (roci sau alta solutie de aburi) si inca nu stii daca iti place sau nu.
Termometrul de cuptor e bun, la fel si unul de frigider, ca sa stii pe ce te bazezi. Ambele undeva la 30 lei/buc.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono