04-04-2020, 19:14
La sticla nu m-as baga cu o singura mana. Cu doua e OK, n-ar trebui sa-ti scape.
Calcule... nici Doamne-Doamne nu-ti poate face.
Calitatea fainii difera de la lot la lot, inclusiv la acelasi producator. In rest, conteaza foarte mult reteta, hidratarea, priceperea... Procentul de proteina nu este foarte clar in cantitatea de gluten, pentru ca doar anumite proteine fac glutenul. Aici este foarte bun acel indicator W, care este legat de forta fainii.
Am vazut si “pucuri” si paini crescute foarte frumos.
Calcule... nici Doamne-Doamne nu-ti poate face.
Calitatea fainii difera de la lot la lot, inclusiv la acelasi producator. In rest, conteaza foarte mult reteta, hidratarea, priceperea... Procentul de proteina nu este foarte clar in cantitatea de gluten, pentru ca doar anumite proteine fac glutenul. Aici este foarte bun acel indicator W, care este legat de forta fainii.
Am vazut si “pucuri” si paini crescute foarte frumos.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono