31-01-2020, 11:59
Si eu merg pe gaz si e OK. In viitorul apropiat il schimb cu unul electric (e deja luat dar trebuie schimbat si mobilierul in bucatarie...).
Intr-adevar, pentru paine e suficient la 250-280 grade, cum sunt majoritatea. Cele electrice au si izolare mai buna, termometru, reglaj de temperatura (gandeste-te ca ai incerca sa faci espresso si sa modifici din mana temperatura sau presiunea, si asta fara sa ai un raspuns rapid ).
@renatoa: Capacitatea calorica nu este legata si de masa? Ca nu-i totuna o placa de otel cu una de creamica la greutate...
P.S. Am vazut ieri pe net pe un grup de pe fb un cuptor electric care merge la 500 grade . Pentru pizza in special, dar lejer faci si paine.
Nu stiu preturi...
Intr-adevar, pentru paine e suficient la 250-280 grade, cum sunt majoritatea. Cele electrice au si izolare mai buna, termometru, reglaj de temperatura (gandeste-te ca ai incerca sa faci espresso si sa modifici din mana temperatura sau presiunea, si asta fara sa ai un raspuns rapid ).
@renatoa: Capacitatea calorica nu este legata si de masa? Ca nu-i totuna o placa de otel cu una de creamica la greutate...
P.S. Am vazut ieri pe net pe un grup de pe fb un cuptor electric care merge la 500 grade . Pentru pizza in special, dar lejer faci si paine.
Nu stiu preturi...
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono