Am facut si focul...
Primul start:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/3ymH19lJ2V8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Prima proba de ardere:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/0v5tGtnuMmw?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nu va speriati de nume, l-am ales facand o combinatie din numele meu si al amicului care m-a ajutat si la care am mesterit in atelier una alta.Pentru viitoare colaborari, of course
Intre timp am ajustat cate putin diversele table ,am facut si o proba de prajire cu ceva robusta.A iesit, si dupa doua zile miroase bine.Nu am auzit nici un crack, nu am ventilat, dar e ok.Ramine sa pun ventilatie si sonde de temperatura.Voi mai masura odata turatia tamburului, la ochi imi pare cam mare.Plus imi pare f puternica flacara, dar aici nu am experienta.Cand va fi complet cu ventilatie, sonde,putina izolatie termica si alte maruntisuri, voi apela la prajitorii profesionisti.Ce e fain e ca poti sa il iei in masina la portbagaj, si la loc ferit cu verdeata sa faci prajiri nemaipomenite.Aaa, trebuie un aprinzator piezo, ca ai o senzatie ciudata cand pornesti focul
Primul start:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/3ymH19lJ2V8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Prima proba de ardere:
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/0v5tGtnuMmw?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Nu va speriati de nume, l-am ales facand o combinatie din numele meu si al amicului care m-a ajutat si la care am mesterit in atelier una alta.Pentru viitoare colaborari, of course
Intre timp am ajustat cate putin diversele table ,am facut si o proba de prajire cu ceva robusta.A iesit, si dupa doua zile miroase bine.Nu am auzit nici un crack, nu am ventilat, dar e ok.Ramine sa pun ventilatie si sonde de temperatura.Voi mai masura odata turatia tamburului, la ochi imi pare cam mare.Plus imi pare f puternica flacara, dar aici nu am experienta.Cand va fi complet cu ventilatie, sonde,putina izolatie termica si alte maruntisuri, voi apela la prajitorii profesionisti.Ce e fain e ca poti sa il iei in masina la portbagaj, si la loc ferit cu verdeata sa faci prajiri nemaipomenite.Aaa, trebuie un aprinzator piezo, ca ai o senzatie ciudata cand pornesti focul