23-11-2017, 09:52
0:47 - 0:54 = 7 secunde, mai da de cateva ori sa scoata tot de acolo.
https://www.youtube.com/watch?v=0bIMODlzvTc
Cred ca trebuie sa faci niste mici modificari la sistemul anticlumping, inteleg ca sunt doua usite acolo si trebuie sa scoti una afara.
Conteaza mult si ce cafea ai si cat de fina trebuie sa o macini, din ce am observat in sesiunile cu ceado, trebuie rasnit mult mai fin decat alte rasnite pentru o curgere buna, si e predispusa la channeling, adica trebuie lucrat mai atent cu ea.
Ce sita ai de bagi 20 de grame?
Azi dimineata am schimbat cafeaua, am trecut de la o columbie care necesita rasnire exagerat de fina (2 pe rasnita mea, pe la 1.3 deja fac ibric) la o etiopie mai proaspata care cere rasnire la 3. Ca o sugestie, daca nu iti iese nicicum, da jos usita anticlumping (una din ele, citeste in urma) si incearca cu o alta cafea. Ultima solutie e cu boabe in hopper asa cum zice si Kriss.
https://www.youtube.com/watch?v=0bIMODlzvTc
Cred ca trebuie sa faci niste mici modificari la sistemul anticlumping, inteleg ca sunt doua usite acolo si trebuie sa scoti una afara.
Conteaza mult si ce cafea ai si cat de fina trebuie sa o macini, din ce am observat in sesiunile cu ceado, trebuie rasnit mult mai fin decat alte rasnite pentru o curgere buna, si e predispusa la channeling, adica trebuie lucrat mai atent cu ea.
Ce sita ai de bagi 20 de grame?
Azi dimineata am schimbat cafeaua, am trecut de la o columbie care necesita rasnire exagerat de fina (2 pe rasnita mea, pe la 1.3 deja fac ibric) la o etiopie mai proaspata care cere rasnire la 3. Ca o sugestie, daca nu iti iese nicicum, da jos usita anticlumping (una din ele, citeste in urma) si incearca cu o alta cafea. Ultima solutie e cu boabe in hopper asa cum zice si Kriss.