Tasneste peste tot in primele secunde sau spre final?
Daca e mai spre final ar putea sa fie oarecum normal, in sensul ca de la un punct incolo (care sa fie nu stiu, depinde de variabilele tale) pucul este erodat prea mult si isi pierde din integritate si apa incearca sa "scape" pe unde poate mai repede, e normal.
Nu cunosc natura cafelei pe care o folosesti, e un factor important, insa la prima vedere mi se pare ca incerci sa scoti prea lunga cafeaua si poate pui si prea multa cafea. As face teste cu clasicele valori de 18g in si ratie 2 ca sa iasa 36-38 grame, timpul oriunde intre 20-30s in functie si de gust. As opri si preinfuzia aparatului pentru inceput. O doza anume de channeling va exista mereu, aici cel mai important e gustul cafelei si al2lea pas ar fi de preferat insa totusi sa nu sara cafeaua la jumatate de metru pe langa aparat
Daca e mai spre final ar putea sa fie oarecum normal, in sensul ca de la un punct incolo (care sa fie nu stiu, depinde de variabilele tale) pucul este erodat prea mult si isi pierde din integritate si apa incearca sa "scape" pe unde poate mai repede, e normal.
Nu cunosc natura cafelei pe care o folosesti, e un factor important, insa la prima vedere mi se pare ca incerci sa scoti prea lunga cafeaua si poate pui si prea multa cafea. As face teste cu clasicele valori de 18g in si ratie 2 ca sa iasa 36-38 grame, timpul oriunde intre 20-30s in functie si de gust. As opri si preinfuzia aparatului pentru inceput. O doza anume de channeling va exista mereu, aici cel mai important e gustul cafelei si al2lea pas ar fi de preferat insa totusi sa nu sara cafeaua la jumatate de metru pe langa aparat
Lelit Anna, William