26-05-2018, 11:58
Multumiri pentru informatii. Azi am reusit un shot cu aciditate foarte placuta folosind Gigessa de la Sloane, usor fructat insa si destul de ciocolatiu.
93.7 pe term tip Eric, 26 sec, 18.5 in 41 out.
Voi incerca o temp mai scazuta, dar in alta zi pentru ca azi mi-am cam facut plinul de cafeina.
In cazul multor cafele de calitate buna (Five Elephants Propeller de exemplu), am observat ca, cel putin cu echipamentul meu, am obtinut cel mai bun rezultat (dpdv al echilibrului si al aromelor) cu un brew ratio de 1:3.
Tot incerc sa imi dau seama ce flavour este acela - "Funk" din descrierea de pe punga de la Sloane...
93.7 pe term tip Eric, 26 sec, 18.5 in 41 out.
Voi incerca o temp mai scazuta, dar in alta zi pentru ca azi mi-am cam facut plinul de cafeina.
In cazul multor cafele de calitate buna (Five Elephants Propeller de exemplu), am observat ca, cel putin cu echipamentul meu, am obtinut cel mai bun rezultat (dpdv al echilibrului si al aromelor) cu un brew ratio de 1:3.
Tot incerc sa imi dau seama ce flavour este acela - "Funk" din descrierea de pe punga de la Sloane...
Honne, Wilfa Uniform + SSP, Aergrind, Bezzera Aria