26-02-2021, 18:39
@razvandumitru1
A sosit cafeaua Tres Dragones, e prajita pe 17.02
Am preparat-o la V60 si a iesit o minunatie, cu arome multe si foarte clare. Mirosul e foarte interesant, de masline. Maine am sa incerc un kompresso clasic si unul suflat, in varianta renatoa.
Deocamdata, din putina mea experienta e cea mai buna cafea pe care am preparat-o acasa. Foarte aproape e si Brazil Sierra Negra semi-carbonic de la Sloane si deasemenea un blend facut de mine din Brazil SN (Sloane) si Edima Ethiopia (PapaJaques) 50/50, care a fost si el exceptional.
Chiar ii incurajez pe cei "tineri" sa-si creeze blenduri din ce au la dispozitie, vor avea surprize nebanuite.
A sosit cafeaua Tres Dragones, e prajita pe 17.02
Am preparat-o la V60 si a iesit o minunatie, cu arome multe si foarte clare. Mirosul e foarte interesant, de masline. Maine am sa incerc un kompresso clasic si unul suflat, in varianta renatoa.
Deocamdata, din putina mea experienta e cea mai buna cafea pe care am preparat-o acasa. Foarte aproape e si Brazil Sierra Negra semi-carbonic de la Sloane si deasemenea un blend facut de mine din Brazil SN (Sloane) si Edima Ethiopia (PapaJaques) 50/50, care a fost si el exceptional.
Chiar ii incurajez pe cei "tineri" sa-si creeze blenduri din ce au la dispozitie, vor avea surprize nebanuite.