Welcome Back Log In Create Account

NB64V Single Dose

Buna seara. Are cineva aceasta rasnita cumva? Caut o rasnita la un buget de maxim 2000-2500 de lei pe care sa o folosesc in principal pentru espresso dar si pentru v60 ocazional.Mi as dori o rasnita destul de echilibrata si dupa ce m am informat destul de mult pe piata am ramas cu gandul la aceasta. Mi as fi dorit un df64 v2 simplu dar nu o mai gasesc niciunde in romania. Seamana foarte mult cu modelul df64v dar nu este intocmai la fel. Inca o ingrijorare ar mai fi cutitere Red Speed , care mentioneaza pe barshaker ca sunt ideale pentru cafea cu prajire medie sau light. Problema este ca nu as vrea ceva asa specific intrucat din cand in cand vreau sa pot sa ma bucur si de un dark sau medium dark roast cu un corp mai plin si o textura mai cremoasa si nu stiu daca reusesc cu aceasta rasnita. In caz ca aveti si alte recomandari in acest interval de pret le astept cu tot dragul. Va multumesc frumos anticipat!

Reply
Pai de ce nu mergi pe J64V?
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Este si asta o optiune , poti te rog sa mi spui cu ce este superioara sau de ce ar fi mai buna. Nu am experienta si chiar vreau sa inteleg, multumest frumos!

Reply
Pai ai aici 
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...SD-corecta
informație câtă vrei.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)