Welcome Back Log In Create Account

Inscrieri la evenimentul barista Colors in a Cup

Asa cum scriam pe blog ( http://www.espressoman.ro/cine-vine-la-c...-in-a-cup/ ) aici facem lista cu espressomanii care vor sa vina la competitia barista Colors in a Cup. Cu ocazia asta ne mai cunoastem si noi, mai dezbatem una alta...

Eu, Liviu Fratila, confirm si voi fi acolo de la ora 16, cu bateriile incarcate la aparatul foto :) Cine filmeaza HD? :)

#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Posibil sa ajung si eu cu unul din copii sau poate chiar si cu soția. Numai bine
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5

Reply
Salut! Vin si eu. Cu sotia.

Reply
Ar fi extraordinar ca cineva sa filmeze evenimentul de la A-Z cu tot ce se va intampla acolo, prajire, explicatii etc. Macar pentru uz intern (pentru espressoman).
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper

Reply
Sper sa poata Flori sa transmita live, online, mai ales ca unul din sponsori este Orange si le-ar putea asigura o teava de net suficienta.

Reply
Au mai confirmat si Radu de la Papajacques (oricum e sponsor) dar si Mihai de la Sarkis, care a zis ca ajunge dupa ce inchide pravalia, deci dupa 7.

Reply
va invidiez, nu uitati de filmari :)
HX Bezzera BZ10 | Vario | Kinu M47 |VST | Reneka | Gene Coffee CBR-101 | Hario V60 dripper

Reply
Am filmat eu. O sa montez dar dureaza...
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5

Reply
Iata si clipul video de la "Colors in a cup"pentru cine este interesat.

Reply
Bravo! Am facut si rost de poze, care sunt fff tari si o sa le pun astazi sau maine!

Reply
sunt curios...

Reply
Cine a facut pozele? Sunt reusite, chiar profi.
Culoarea aia verde de prin ultimele latte-uri cu ce au facut-o?
Liviu, astept sa faci strigarea pt data de 2 Mai, sa stabilim ora, etc, ca sunt cativa interesati.
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g

Reply
Eu sunt dispus sa vin insa nu pe 2mai (e in timpul sapt) ci in week-end mai exact sambata. E intrarea libera.

Reply
Nu mai tin minte numele fotografului, insa intr-adevar omul a avut mana buna.

Din cate am auzit, evenimentul de pe 2-3-4 mai va fi mai frumos, avand in vedere participarea mai multor distribuitori, poate si prajitorii plus ca va fi si proba de espresso. Sunt de fapt calificarile pentru campionatul mondial.

Reply
Okayo, sambata cade in data de 5, cand singurul barista (da mai parat) pe care il poti vedea, sunt eu. Asta in cazul in care ne intalnim.
Vario + Gaggia Classic "tunat" la 9 bar, PID si teava Rancilio + VST 18g

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)