(08-10-2018, 21:52)Beowulf Wrote: Si profil de prajire aplicat?
... Pai ... eu zic ca este pentru metoda espresso ... ( sau asa am intentionat de la inceput )
[ 20 - 210 C > timp de 19,5 unitati de timp ale masinii , la prima sarja , apoi ... cate 18,5 unit. T pentru restul , dar cu prajitorul initzializat deja ( adica 58 - 210 C ) atentie totusi ... ca boabele au ceva vechime si nu am mai facut uscarea / preheating , la niste boabe uscate deja ... ... ) - ... si inca ceva , eu prajesc in primul rand cu ochii si urechile , apoi cu ce mai banuiesc eu ca ar mai fi bine ... ( citite , auzite , experimentate ... nici o situatie nu se potriveste cu alta - decat atunci cand ... prajesti pe banda , aceeasi cafea )
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...