Da jos capacul ca sa vezi exact de unde curge, iti trebuie o surubelnita cu care sa desfaci cele 2 suruburi din spatele "palniei" prin care torni apa in rezervor, pe urma tragi putin in sus si in spate de palnia aia de plastic si capacul de inox al espressorului o sa iasa. Te uiti inauntru sa vezi daca e apa, si de unde iti curge. Pune eventual si niste poze (dar mai bune decat asta de mai sus)
Sita nepresurizata cu siguranta merita sa iei, dar eu zic ca n-are rost sa te arunci la o sita VST, mai bine iei de banii aia un tamper bun, ii pui deoparte pt. o rasnita daca n-ai, etc. Eu o am sita VST de 18g si o sita nepresurizata ce mi-a ramas de la o petarda de espressor Ufesa. O fi VST calculata de savanti si executata cu tehnologii de varf, dar pe un Gaggia Classic eu nu sesizez nici o diferenta intre un shot facut cu VST si unul facut cu sita ordinara.
Sita nepresurizata cu siguranta merita sa iei, dar eu zic ca n-are rost sa te arunci la o sita VST, mai bine iei de banii aia un tamper bun, ii pui deoparte pt. o rasnita daca n-ai, etc. Eu o am sita VST de 18g si o sita nepresurizata ce mi-a ramas de la o petarda de espressor Ufesa. O fi VST calculata de savanti si executata cu tehnologii de varf, dar pe un Gaggia Classic eu nu sesizez nici o diferenta intre un shot facut cu VST si unul facut cu sita ordinara.