Hello There, Guest! Login Register


Rok Grinder model nou

#1
Salut,

Am de un an un Rok Grinder model nou. Poate există ceva experiență aici legat de următoarele lucruri:
1. Modelul nou este stepped, există cumva posibilitatea de a-l face stepless? Din păcate, dacă prăjesc cafeaua mai verde, nu reușesc să reglez mărimea și ajung la cantități mari în ceașcă. Dacă strâng la următorul pas, râșnița se blochează.
2. Am început să observ un joc foarte mare la roata de reglaj, m-am uitat un pic și îmi pare că există un rost destul de mare între arbore și roată. Am acoperit cu silicon rostul.

Spor
 
Reply
#2
Nu cred că se poate,caută pe home-barista poate găsești acolo ceva informații care să te ajute,din câte știu nu merge sânt rașnițe total diferite una de alta.Succes!!!

Trimis de pe al meu SM-A705FN folosind Tapatalk
Prajitor GENE CBR 101, Lelit Mara X, Eureka XL, Lelit 41TEM, Lelit 0433MMI
 
Reply
#3
Se poate face relativ ieftin dar nu usor cu un ax melcat + roata dintata modul 1/pas fin si un suport cu brida metalica prins ori de unul dintre picioare, ori de corpul rasnitei. https://www.ebay.co.uk/itm/1-0-Modulus-2...4278853419

Roata de reglaj este din plastic? Este asigurata cu pana sau stifturi filetate? Ce diametre au roata de reglaj si arborele?
 
Reply
#4
Ai încercat sa scrii producătorului? Ei, în general, sunt destul de deschiși și chiar au vândut kituri aftermarket pentru upgrade-ul espressor-ului lor. Poate au ceva și pt rasnita.

Si...sa ne ții la curent!
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
 
Reply
#5
(29-01-2021, 15:09)vdub Wrote: Se poate face relativ ieftin dar nu usor cu un ax melcat + roata dintata modul 1/pas fin si un suport cu brida metalica prins ori de unul dintre picioare, ori de corpul rasnitei. https://www.ebay.co.uk/itm/1-0-Modulus-2...4278853419

Roata de reglaj este din plastic? Este asigurata cu pana sau stifturi filetate? Ce diametre au roata de reglaj si arborele?

Din păcate nu este posibil pentru mecanismul curent Sad
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)