![]() |
|
Teste cu noua tema Curves UI - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Cafeneaua Off-topic (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafeneaua-Off-topic) +---- Forum: Sugestii pentru forum, site si comunitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sugestii-pentru-forum-site-si-comunitate) +---- Thread: Teste cu noua tema Curves UI (/Thread-Teste-cu-noua-tema-Curves-UI) |
RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 24-03-2025 Pentru teste incipiente se poate selecta noua tema despre care vorbeam ca lucrez la implementare, selectand Curves UI din User CP / Options / themes. Puteti reveni oricand la tema actuala default, cel putin pana va fi pusa la punct noua versiune. RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - vdub - 24-03-2025 Nu-i rea deloc. Cam golas header-ul si bate cam tare la ochi fara dark mode dar layout-ul nu e rau. Edit Nume utilizator, status si alte info ar trebui sa ramana sub avatar chiar daca acea coloana va deveni putin mai lata. Container-ul postarilor oricum e cat o zi de post. Inca o problema ar fi legata de Javascript. Cred ca sufera vreo functie, ceva pt ca dupa ce am apasat "Post reply" acel loading spinner a ramas vizibil iar campul nu a fost golit de text. Vor aparea foarte multe postari duplicate daca nu va fi rezolvata problema asta. RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - AlexDeedy - 24-03-2025 Am incercat sa fac trecerea la noua tema dar nu îmi mai apar topicurile cu noi comentarii în josul paginii nici pe telefon nici pe calculator. Am incercat sa revin la tema default dar tot nu îmi apar. RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 24-03-2025 Da, acelea sunt atributul unui plugin care va fi implementat si el. Testez un format usor diferit de plugin caci cel preznet cam strica design-ul pe anumite device-uri, nefiind atat de responsive. Fac un thread nou cu tema. RE: Teste cu noua tema Curves UI - Lyvyoo - 24-03-2025 (24-03-2025, 08:17)vdub Wrote: Nu-i rea deloc. Cam golas header-ul si bate cam tare la ochi fara dark mode dar layout-ul nu e rau. Headerul va mai suferi modificari, in cel mai simplu caz voi aduce sacul de cafea de pe tema Square. Si mie mi s-a parut cam luminoasa, o sa incerc sa vad cum schimb albul acesta pur spre ceva mai gri. Ce spui tu cu javascript patesc eu pe tema Square in quick reply si vad ca si pe Curves. Pe tema Curves initial a fost totul ok, apoi cand am postat din quick reply nu mi-a aratat efectiv ce postasem, ramanand scrisul, ca si cum nu ar functiona butonul Post Reply. Apoi la un refresh s-a vazut ca postarea era in regula. Acum se posteaza dar ramane ca la tine acel cerc invartindu-se... O sa intreb dezvoltatorii sa vedem ce zic. Ce nu am reusit momentan sa implementez ar fi butonul "i" pentru upload poze din imgur (de fapt nu e compatibil plugin-ul care facea asta), bara de formatare in quick reply, thread-urile si mesajele private necitite sa fie bolduite (acum nu le deosebesti de cele citite), plugin-ul cu cele mai recente thread-uri in index, un mic buton langa userul si data cand a postat in thread care sa te trimita direct la ultima postare necitita cand apesi pe el. Si mai caut, mai adaugati si voi ce va sare in ochi. A aparut si butonul de Subscribe to this forum in fiecare categorie, asa cum s-a mai cerut, ca sa fii notificat spre exemplu tot timpul cand se posteaza un thread nou intr-o arie de interes. RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - dijon - 27-03-2025 Noua tema nu prea functioneaza in firefox, prima pagina este afisata in desktop mode, iar fontul are dimensiuni diferite de la thread la thread. RE: Teste cu noua tema Curves UI - Lyvyoo - 31-07-2025 Pentru cine vrea sa mai experimenteze, am adaugat inca o tema, Emerald se numește, plus o variantă update a Curves UI. Culorile sunt random, la fel si lucrurile ce tin de customizare (logo, header etc). Eram curios daca va place formatul general, thread-urile, reply-ul si modul cum se afișează pe mobil, pentru ca sunt responsive. Daca activati din optiunile profilului vreuna dintre teme, trebuie sa debifati tot acolo, in partea de jos, afisarea temei de mobil, pentru ca by default noile teme propuse sunt responsive si nu e nevoie de tema secundară de mobil. |