![]() |
|
Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade (/Thread-Vand-rasnita-manuala-MHW-3Bomber-R3-blade) |
Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 11-08-2024 Rasnita este ca si noua. A fost cumparata in urma cu 2 luni si a rasnit maxim 500 grame de cafea. Se vinde in cutie cu toate accesoriile. Este o rasnita capabila espresso . Eu mai am una pe care o folosesc pentru brew. Constructia este de cea mai inalta calitate. Reglaj extern pe sus, ax de 10 mm din otel, stabilizat in 3 puncte cu rulmenti de precizie, cutite moderne in 7 colturi de 48 mm din otel aliat. Reglaj usor si precis, finete 16 microni. Prefer predarea personala in Timisoara dar trimit si in tara prin curier. Ofer 30 de zile garantie. pret fix 450 lei. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 13-08-2024 Inca de vanzare. O rasnita buna si ieftina. Capabila espresso dar foarte buna si ptr brew. Sitele ajuta la indepartarea finess din macinisul ptr brew. Constructia mecanica este fara repros. Pahar cu magneti puternici, cutitele se ating si se poate regla punctul de atingere, aliniere buna a cutitelor, ergonomie excelenta , priza foarte buna, manerul este lung si rasnirea foarte usoara. Se demonteaza foarte usor pentru intretinere. Cutitele din otel aliat, imi par optimizate ptr brew. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - renatoa - 13-08-2024 Ai dreptate, sunt de extras cu picatura. Dar macina la fel de bine si espresso. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 14-08-2024 Inca de vanzare. O rasnita manuala buna la un pret corect. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 18-08-2024 Inca de vanzare. O rasnita manuala buna pentru brew dar si pentru espresso. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - Foik98 - 20-08-2024 (18-08-2024, 16:25)alin1970 Wrote: Inca de vanzare.Salut, Ultimul pret? Florin RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 21-08-2024 Inca asteapta un cumparator. Rasnita e practic noua, in cutie. O rasnita bine construita, buna pentru espresso si pentru pour over. pret este fix 450 lei. Transportul gratuit prin curier cu DPD. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 28-08-2024 Rasnita de vanzare. O rasnita bine construita, buna pentru espresso si pentru pour over. Pret fix 450 lei. Transportul gratuit prin curier. ![]()
RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 29-08-2024 Rasnita s-a vandut pe forum la pretul cerut. Multumiri admin pentru gazduire. Se poate inchide. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 18-10-2024 inca o rasnita MHW - 3Boomber - R3 blade de vanzare. Rasnita este noua. A fost cumparata in urma cu 2 luni si a rasnit maxim 500 grame de cafea. Se vinde in cutie cu toate accesoriile. Este o rasnita capabila espresso dar cred ca este proiectata mai mult pentru brew. Constructia este de cea mai inalta calitate. Reglaj extern pe sus, ax de 10 mm din otel, stabilizat in 3 puncte cu rulmenti de precizie, cutite moderne in 7 colturi de 48 mm din otel aliat. Reglaj usor si precis, finete 16 microni pe click, 60 click pe tura. Prefer predarea personala in Timisoara dar trimit si in tara gratuit prin curier. Ofer 30 de zile garantie. pret fix 450 lei. ![]() ![]()
RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 29-10-2024 De vanzare inca o rasnita manuala MHW - 3Boomber - R3 blade ( nu am mai deschis un thread nou) Rasnita este noua, se vinde in cutie cu toate accesoriile. Este o rasnita capabila espresso dar cred ca este proiectata mai mult pentru brew. Constructia este de cea mai buna calitate, full metal, reglaj extern pe sus, ax de 10 mm din otel, stabilizat in 3 puncte cu rulmenti de precizie, cutite moderne in 7 colturi de 48 mm din otel aliat. Reglaj usor si precis, finete 16 microni pe click, 60 click pe tura. Prefer predarea personala in Timisoara dar trimit si in tara gratuit prin curier. Ofer 30 de zile garantie. pret fix 450 lei. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - dijon - 29-10-2024 https://i.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExYWYwbmFhZjRzbXQ5bWNoc3o4ZmwybzhwczNqdmMwdnBvMjFtOGNnZSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/l0HlQ7LRalQqdWfao/giphy.gif RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 02-11-2024 De vanzare. Rasnita manuala Mhw-3Boomber -R3, cutite 48 mm din otel, in 7 colturi. Reglaj extern, usor si precis, 16 microni pe click, 60 click pe tura. pret 450 lei. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 15-11-2024 De vanzare rasnita manuala MHW - 3Boomber - R3 blade Rasnita este noua, se vinde in cutie cu toate accesoriile. Este o rasnita capabila espresso dar cred ca este proiectata mai mult pentru brew. Constructia este de cea mai buna calitate, full metal, reglaj extern pe sus, ax de 10 mm din otel, stabilizat in 3 puncte cu rulmenti de precizie, cutite moderne in 7 colturi de 48 mm din otel aliat. Reglaj usor si precis, finete 16 microni pe click, 60 click pe tura. Prefer predarea personala in Timisoara dar trimit si in tara gratuit prin curier. pret fix 450 lei. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - Mihai L - 15-11-2024 Sigur are 3 rulmenti...? RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 15-11-2024 Eu 3 rulmenti am numarat. ai verificat tu si sunt mai putini ? Cele cu reglajul sus au trei rulmenti. unul este pentru sistemul de reglaj. Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - Mihai L - 15-11-2024 Daca are 3 rulmenti dintre care unul este axial pentru reglaj, nu mai vorbim de 3 puncte de stabilizare, ci doar de 2. Solutia uzuala ar fi cu un rulment radial-axial acolo. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 15-11-2024 ok. sunt 3 rulmenti, din care unul este pentru reglaj si 2 pentru stabilizare ax. Acelasi sistem il gasim si la kingrinder K6 si K4 Multumesc pentru clarificare. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - alin1970 - 22-11-2024 Vanduta pe forum la pretul cerut. Astept cateva zile sa vad daca cumparatorul este multumit de rasnita. RE: Vand rasnita manuala MHW- 3Bomber R3 blade - Uivil - 06-03-2025 Mai aveți râșniță? Nr meu de telefon este 0723518432. Mulțumesc |