![]() |
|
Eureka Mignon XL Black - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Eureka Mignon XL Black (/Thread-Eureka-Mignon-XL-Black) |
Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 04-02-2024 Salutare! După 2 ani, a venit momentul sa ma despart de această râșniță, cu care m-am înțeles foarte bine și sa incerc o nouă experiență, cu Niche Zero. A fost cumpărată de la perfectespresso.ro in ianuarie 2022. Ca si update are discuri Italmill black - au ajutat la alinierea mai precisă a discurilor. Cumpărătorul va primi și discurile originale. A râșnit, in medie, 2kg/lună și a fost curățată in mod frecvent. Dețin cutia originala, o pot expedia oriunde în țară. Culoare negru mat cu crom. Prețul este de 2300lei și o recomand celor care preferă, in special, cafeaua prăjită medium dar nu se face de râs nici cu cafele prajite mai ușor. Voi atașa și poze mai târziu. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 08-02-2024 ![]() La cerere pot furniza mai multe poze, in funcție de ce detalii sunt de interes. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 09-02-2024 Înainte de livrare voi verifica și anilierea discurilor. :) RE: Eureka Mignon XL Black - daris ska - 17-02-2024 Salutare! Schimbi cu Macap M2M + diferenta? RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 17-02-2024 Salut! Nu, dar mulțumesc pentru oferta. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 24-02-2024 Valabil in continuare. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 29-02-2024 Update preț: 2200 lei! RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 11-03-2024 Up! E o râșniță ce stă frumos pe blat :) și care-și face bine treaba. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 15-03-2024 Valabil in continuare! Nu mai dau update de preț, dar este negociabil. Dacă și-o dorește cineva, cu siguranță vom ajunge la o înțelegere :) RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 31-03-2024 Încă își așteaptă noul proprietar! :) Eureka Mignon XL Black - RobertKovacs - 31-03-2024 Mai ai puțină răbdare cu ea… în aprilie eureka lansează cele 4 tipuri de cuțite de 64mm inclusiv pt light roast
RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 31-03-2024 Nu zici rău, scot Niche la vânzare dacă-i așa. :) Oricum n-am găsit diferențe notabile intre ele :) RE: Eureka Mignon XL Black - GeorgianM - 31-03-2024 Sau pui SSP MP și ai terminat povestea ! Am așteptat și eu încă de anul trecut mult lăudatele cuțite de la ei ! Mult le-a mai luat să se trezească la realitate, și să se plieze dorințelor consumatorilor casnici ! Dar acum, n-aș mai avea curiozitatea să le încerc, în detrimentul celor SSP . RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 01-04-2024 M-am uitat mult la cele SSP dar n-am avut curajul să le încerc. :) Ms de info RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 22-04-2024 Inca valabil...... :) RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 30-04-2024 Încă valabil! Am curățat-o bine și am verificat alinierea, deoarece tocmai am scos-o de pe blat. Acum stă, frumos, in cutia originala și-și așteaptă noul proprietar :) ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 21-05-2024 Valabil în continuare! Scad prețul la 2100 cu transport inclus. RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 27-05-2024 Valabil in continuare ! Se odihnește de prea mult timp, e păcat să stea degeaba. :) RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 10-06-2024 Preț nou 2000 lei cu transport inclus! RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 15-06-2024 Reduc prețul la 1800 lei plus transport. RE: Eureka Mignon XL Black - FlorinO - 16-06-2024 salut. trimiți prin curier? eu sunt din cluj. mulțumesc RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 16-06-2024 Salut! Da, pot trimite oriunde. Am cutia originala RE: Eureka Mignon XL Black - RaduNim - 21-06-2024 Râșnița la ajuns la @FlorinO cu prețul de 1800lei transport inclus. Extractii cât mai reușite și bine ai venit in lumea cafelei adevărate, FlorinO RE: Eureka Mignon XL Black - FlorinO - 21-06-2024 Mulțumesc. Sper să mă descurc cu ea. Încă mă documentez |