![]() |
|
Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm (/Thread-Timemore-KingGrinder-cantar-tamper-sita-puckscreen-51mm) |
Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - cibibikeru - 29-09-2023 Salutare, in urma mai multor incercari/upgrade-uri, se vand urmatoarele: Ranita noua manuala TIMEMORE C3 Chestnut (versiunea noua S2C Burr inside) -300lei Rasnita noua manuala KinGrinder K2 - 350lei Rasnita noua manuala KinGrinder K6 - 500lei Cantar cu timer, incarcare USB (cadou suport DIY pentru el) - 80lei Tamper cu arc intern si talpa inox 51mm - 50lei Sita nepresurizata 51mm 500gauri x0.3mm - 20lei Sita nepresurizata 51mm 350gauri - gratis PuckScreen 51mm 1mm grosime - gratis RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - Stefann - 29-09-2023 Salut, de unde esti ? M-ar interesa cantarul. Multumesc RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - banet66 - 30-09-2023 Salutare. Ti-am trimis un mesaj privat ieri, astept un raspuns. Multumesc. Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - cibibikeru - 03-10-2023 @banet66 sorry.. nu am niciun mesaj.. @Stefann Am uitat sa specific Bucuresti, de principiu zona Fundeni, ma mai gasiti pana in weekend, apoi plec in concediu, revin dupa 15Oct. Am mai multi doritori dar nimeni nu se deplaseaza, nici eu nu am drum si nu stau prea bine cu timpul, fara suparare, pe principiul primul venit primul servit. Actualizare: TIMEMORE C3 Chestnut 275lei KinGrinder K2 - 325lei Cantar cu timer, incarcare USB (cadou suport DIY pentru el) - 70lei Tamper cu arc intern si talpa inox 51mm - 50lei Sita nepresurizata 51mm 500gauri x0.3mm - 20lei Sita nepresurizata 51mm 350gauri - gratis PuckScreen 51mm 1mm grosime - gratis RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - banet66 - 03-10-2023 "cibibikeru has private messaging disabled. You cannot send private messages to this user." Asta este motivul pentru care nu ai primit PM... M-ar interesa Cantarul cu timer, tamper-ul, sita 500gauri si PuckScreen-ul. RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - cibibikeru - 04-10-2023 Nu inteleg ce se intampla cu fromul asta si nu gasesc nicio optiune sa activez/dezactivez PM. Cantarul nu mai este. RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - Lyvyoo - 04-10-2023 Ti-am activat acum, a fost dezactivata functia la inregistrare. Merge cu siguranta dar din meniul variantei de desktop. Nu sunt sigur ca pe varianta simplificata de mobil sunt toate setarile. RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - petrim - 05-10-2023 Salut, vreau eu rasnita KinGrinder K6 sau Chestnut. Ma pot deplasa
RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - vldmar - 05-10-2023 Salut, as vrea eu tamperul. RE: Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - BennyLooterKing - 05-10-2023 De unde ai achiziționat tamper-ul ca vreau sa îmi cumpar și eu?, aș mai avea nevoie de un portafiltru naked care sa meargă pentru ce am eu în semnătura... Timemore, KingGrinder, cantar, tamper, sita, puckscreen 51mm - cibibikeru - 17-10-2023 Salutare, sorry, am fost plecat din tara.. am revenit azi. Mai am doar urmatoarele: KinGrinder K2 - 320lei Tamper cu arc intern si talpa inox 51mm - 50lei Sita nepresurizata 51mm 500gauri x0.3mm - 20lei Sita nepresurizata 51mm 350gauri - gratis PuckScreen 51mm 1mm grosime - gratis (05-10-2023, 13:27)petrim Wrote: Salut, vreau eu rasnita KinGrinder K6 sau Chestnut. Ma pot deplasa Sorry, s-au dat. (05-10-2023, 16:15)vldmar Wrote: Salut, as vrea eu tamperul. E inca disponibil (05-10-2023, 18:43)BennyLooterKing Wrote: De unde ai achiziționat tamper-ul ca vreau sa îmi cumpar și eu?, aș mai avea nevoie de un portafiltru naked care sa meargă pentru ce am eu în semnătura... Inca mai am tamperul, e luat de pe ali. Eu mi-am modificat singur portafiltrul la Dedica, din cate am citit cele de la Normcore sunt foarte ok, vezi daca gasesti pentru aparatul tau. |