![]() |
|
Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii (/Thread-Lelit-PL41TEM-Kinu-M47-Clasic-Accesorii) |
Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - bogdani - 21-09-2021 Asa cum spune si titlul, vand urmatoarele: 1. Lelit PL41TEM: Achizitionat de la Emag in luna Martie 2020 -> Garantie pana in Martie 2022. Espressorul a fost folosit in regim casnic, in jur de 2 duble pe zi, ocazional l-am folosit si pentru frotarea laptelui, cu apa Bucovina in 90% din timp, iar in rest cu apa filtrata (pana am incercat prima data cu Bucovina si am vazut diferenta :D ). Backflush cu detergent saptamanal sau o data la doua saptamani, plus backflush zilnic la final de utiilzare. Majoritatea obiceurilor de utilizare sunt preluate de pe acest forum, l-am folosit cu grija pentru ca in general am grija de lucruri, dar si pentru ca ma gandeam ca intr-o zi o sa vina momentul asta, mai ales ca e un lucru comun printre utilizatorii forumului. Scuze anticipate pentru ca nu am apucat sa il curat chiar ca pe o piesa de muzeu, insa a trebuit sa imi schimb locuinta in graba si nu am apucat. Impreuna cu espressorul vin si urmatoarele accesorii achizionate de la Barshaker: - Lelit PLA471R tamper maner lemn 57,35mm (achizitionat de pe Kfea.ro) - Tamper Motta Easy 57mm 57mm - Sita ASCASO - 14-20g - 57mm - LELIT - Lelit - MC 002/c - SITA BLIND pe 57 mm - Stainless Steel Pitcher 360 ml - Rhinowares - Barista towel black 40x40cm - [Joe Frex] (+ inca o laveta de alte dimensiuni primita cadou) - Pensula Curatare Portfiltru - [Joe Frex] - Cantar pentru Bijuterii, Model 1108-2, 500 g x 0.1 g, Functie Tara, Negru (achizitionat de la Emag) - ceva basic, cat sa-si faca treaba - Doua (2) cesti espresso din ceramica. Prima este 2020 Christmas edition de la Meron (Cluj-Napoca), cea de-a doua este de la Roasterra din Timisoara. - Un (1) pahar espresso cu perete dublu - 70ml. - Urnex Cafiza 2 - Cleaning powder 900 g (cat a mai ramas din el) - Toate accesoriile originale cu care vine espressorul (sita simpla, dubla, si capsule, tamper plastic, cupa masurare) 2. Kinu M47 Clasic: N-am prea multe de zis aici, e modelul cu 11 magneti, cumparat doua luni mai tarziu decat espressorul. Am folosit doar cafea de specialitate si am curatat rasnita dupa fiecare utilizare. De desfacut, cred ca nu a fost nevoie de mai mult de 2-3 ori in toata perioada cat am utilizat-o. A fost achizitionata direct de la cei de la Kinu. Impreuna cu rasnita vine si Pensula Curatare Pentru Rasnita De Cafea Rotund achizitionata tot de la Barshaker. In plus, in pachet este inclus si un (1) Atmos Vacuum Canister Matte Black / 0.7 Liter achizitionat de la cei de la Fellow. In poze apar doua recipiente, insa unul dintre ele a ajuns deja la cineva drag mie. Toate produsele vor fi livrate in ambalajele originale insotite de facturi acolo unde le am in format fizic. Pentru restul, le pot furniza in format electronic fara probleme la cerere. Pretul pentru intreg pachetul este 3650 RON. Nu am specificat preturi separate pentru produse pentru ca prefer sa le dau impreuna. Daca nu o sa reusesc, o sa revin cu update legat de preturile produselor individual pe viitor. Predare personala in Cluj-Napoca. Pentru transport prin curier, costul e impartit 50-50. Sunt dispus sa iau in considerare oferte, insa cred ca am fost rezonabil in ceea ce priveste atat pretul, cat si plata transportului asa ca as prefera ca pretul de vanzare sa nu sufere modificari absurde. ![]() Motivul vanzarii este acela ca mi-am propus sa calatoresc mai mult iar acest stil de viata nu-mi permite sa ma bucur de ustensile pe cat ar merita. In plus, in ultima vreme am inceput sa prind gustul cafelei la filtru asa ca in loc de upgrade cel mai probabil voi face un switch catre un V60 setup cand va venit momentul. Din pacate in acest moment nu ma aflu in aceeasi localitate cu produsele (voi merge doar cand voi avea un cumparator stabilit) iar acestea sunt toate pozele pe care le-am facut inainte de impachetare. Sper ca asta nu reprezinta o problema pentru nimeni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - marius marinescu - 21-09-2021 Salut, dacă te hotărăști sa vinzi separat, ma înscriu pentru râșniță. RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - Chaos - 22-09-2021 Salut, as vrea sa ma înscriu si eu pentru rasnita, daca o sa le vinzi separat.( Sunt din Cluj) RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - muscailie - 22-09-2021 salut, ti-am lasat PM pt tot pachetul. RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - bogdani - 24-09-2021 UPDATE - Pret nou Pachet: 3200 Kinu M47 Clasic: 1200 Espressor+accesorii: 2000 Atmos: 150 RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - Adriahno - 24-09-2021 As vrea eu Atmos-ul. Vorbim pe pm RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - bogdani - 24-09-2021 Rezervat tot pachetul userului @muscailie. Revin cu update. RE: Lelit PL41TEM + Kinu M47 Clasic + Accesorii - bogdani - 25-09-2021 Pachetul complet a ajuns la @muscailie pentru 3100RON. Se poate inchide, mersi de gazduire :bye: |