![]() |
|
Kinu M47 Phoenix +cutit brew - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Kinu M47 Phoenix +cutit brew (/Thread-Kinu-M47-Phoenix-cutit-brew) |
Kinu M47 Phoenix +cutit brew - Cosminchir - 12-03-2021 Salutare, Dat fiind faptul ca consum din ce in ce mai mult brew, m-am hotarat sa vand Kinu, pentru a face upgrade la o electrica. Rasnita este cumparata in 27.08.2020 de la Barshaker cu pretul de 845 lei. Nu am luat-o prin intermediul forumului, fiindca in perioada aia trebuia sa astept o luna si jumatate. Pretul este de 800 lei impreuna cu cutitul de brew. Separat Kinu-700 lei. Cutitul 100 lei. Momentan rasnita este rezervata colegilor din Bucuresti. https://imgur.com/gallery/jzWTEMy PS E prima data cand pun ceva la vanzare, daca mai trebuie ceva de adaugat, astept ajutor..:) RE: Kinu M47+cutit brew - Sudsemnatu - 12-03-2021 (12-03-2021, 13:49)Cosminchir Wrote: interesat sunt interesat RE: Kinu M47+cutit brew - BogdanIacob - 12-03-2021 Sunt interesat de cutitul brew daca se decide vanzarea separata RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 12-03-2021 Am uitat sa precizez, am rasnit cu ea intre 6-8 kg. Rezervata pentru @Sudsemnatu, poti sa imi trimiti un PM. Bogdan te tin la curent. RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 15-03-2021 Avand in vedere ca colegul @Sudsemnatul nu reuseste sa isi faca timp sa vina dupa ea, am decis ca rasnita sa revina la vazare. RE: Kinu M47+cutit brew - BogdanIacob - 15-03-2021 Eu renunt la cuțitul de brew. Dupa cateva zile de teste cu unul imprumutat de @bogdan_geor (multumesc), prefer cuțitul standard RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 15-03-2021 Sa stii ca și la mine inițial s-a simțit la fel, adică cel de espresso părea mai ok, claritate mai mare cu el. Abia dupa 3-4 kg de cafea măcinata cu el a început sa fie ce trebuie, claritate mai buna, mai puțin bitter și o aciditate mai plăcută. Sunt sigur ca este din cauza de finess, fiindca eu macin pe 3.6 și la început, când era cuțitul nou aveam o curgere cu aproape 2 minute mai lenta. Trebuia sa macin mai mare, pierdeam din gust.... Bogdan cât a măcinat cu el? RE: Kinu M47+cutit brew - Sudsemnatu - 15-03-2021 Eu renunt. Sper ca altcineva sa poate ajunge in intervalele limotate date de user. Sambata la ora 12 fix Duminica intee 16:00-17:30 si ieri m ai anuntat la ora 15:58 ca ai venit acasa si ca ramai pana la 1730 Sorry man dar cand vrei sa vinzi ceva, devii mai flexibil, avand in vedere ca kinu m47 la ultima comanda in ianuarie a fost tot 700. Bafta. Nu donezi, vinzi! Ultima oara cand am cumparat ceva de pe forum colegul mi a adus acasa si a stat sa imi faca si proba. RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 15-03-2021 Încă o completare. Fiindca am fost surprins de interesul pentru cuțitul de brew, sa știți ca nu îl pot vinde înaintea rasnitei fiindca nu mai am cu ce macina pt filtru. Pot sa stau fără filtru 1-2 zile pana imi vine râșnița noua de la Barshaker fără, dar nu mai mult :) Nu comentez in nici un fel atitudinea colegului care a considerat ca ii face cinste sa scoată din context anumite părți din conversația avuta cu el pe PM și sa le facă publice. RE: Kinu M47+cutit brew - Sudsemnatu - 15-03-2021 Daca vrei pot sa fac print screenuri. E.mai.simplu asa?:) RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 15-03-2021 E decizia ta. Eu consider ca rândurile schimbate, atât pe PM cât și pe Whatsapp sunt private. Sper sa îți completezi setup-ul cu ce ai nevoie și sa ai extracții cât mai reușite. Bafta. RE: Kinu M47+cutit brew - BogdanIacob - 16-03-2021 (15-03-2021, 23:10)Cosminchir Wrote: Sa stii ca și la mine inițial s-a simțit la fel, adică cel de espresso părea mai ok, claritate mai mare cu el. Are sub 1kg. Pentru mine, standard burr si comandante sunt peste brew burr RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 16-03-2021 (16-03-2021, 10:43)BogdanIacob Wrote:Posibil in cazul Comandante, nu ma pronunt fiindca nu am râșnit cu ea. Dar cuțitul de espresso de pe Kinu este sub cel de brew, dupa ce ai trecut prin ea minim cam 4 kg de cafea.(15-03-2021, 23:10)Cosminchir Wrote: Sa stii ca și la mine inițial s-a simțit la fel, adică cel de espresso părea mai ok, claritate mai mare cu el. RE: Kinu M47+cutit brew - Lyvyoo - 16-03-2021 Vorbim de modelul Phoenix, da? Ca sa modific titlul topicului. RE: Kinu M47+cutit brew - Cosminchir - 16-03-2021 (16-03-2021, 16:16)Lyvyoo Wrote: Vorbim de modelul Phoenix, da? Ca sa modific titlul topicului.Da, multumesc! RE: Kinu M47 Phoenix +cutit brew - titan - 21-03-2021 Mai este valabila oferta pentru cuțitul brew? RE: Kinu M47 Phoenix +cutit brew - Cosminchir - 21-03-2021 Salut, Pot sa vand separat cuțitul de brew doar daca vând râșnița înainte și cumpărătorul nu dorește cuțitul. Eu acum o folosesc exclusiv pentru brew. Kinu M47 Phoenix +cutit brew - ignatstefan97 - 24-03-2021 Salut! As putea oferi 650 cu transportul plătit de mine. Dacă nu ești din Brasov [emoji16] Nu ma interesează cuțitul pt brew! Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk RE: Kinu M47 Phoenix +cutit brew - Cosminchir - 25-03-2021 Salut, Dupa câteva discuții cu colegii pe subiectul Kinu vs Comandante,(voiam comandante pentru concedii) am decis sa retrag râșnița de la vânzare. Mulțumesc pentru găzduire. Se poate inchide. RE: Kinu M47 Phoenix +cutit brew - titan - 25-03-2021 Și upgrade-ul la râșnița electrica? ? |