![]() |
|
Garage sale - fac loc in cutie - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Garage sale - fac loc in cutie (/Thread-Garage-sale-fac-loc-in-cutie) |
Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 29-01-2020 Salutare colegi, La curățenia 2020 am dat de câteva rămășițe din proiecte abandonate. Iaca: Mâner tamper dinamometric Joe Frex - 230 lei. Nefolosit de mine, luat de la un coleg de pe forum la 3 zile înainte sa trec pe Pavoni. Baza tamper Joe Frex 58,5 mm flat - 80 lei. Aceeași poveste ca in cazul manerului. Discount 30 lei dacă e luat împreuna cu mânerul. Radiator pentru Pavoni Pre-Milenium- 50 lei, am doua bucăți, sunt noi. AliExpress style. ![]() ![]() Trimit in țara, cu posta sau curier, la alegerea și pe costurile celui interesat. Sent from my iPhone using Tapatalk Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 29-01-2020 Am uitat de el, adaug un tamping mat de silicon, negru - 50 lei. Tamperul e sugestie de prezentare, nu intra in pret ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 09-02-2020 Nimeni, nimic? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Garage sale - fac loc in cutie - laurstef - 10-02-2020 (09-02-2020, 11:25)tzucky Wrote: Nimeni, nimic? Salut! Aș vrea eu Tamping Mat-ul. Îți scriu în privat. RE: Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 13-02-2020 Tamping Mat-ul a mers la colegul @laurstef, pret 40 lei. Inca valabile, cu update pe preturi: Mâner tamper dinamometric Joe Frex - 200 lei. Nefolosit de mine, luat de la un coleg de pe forum la 3 zile înainte sa trec pe Pavoni. Baza tamper Joe Frex 58,5 mm flat - 70 lei. Aceeași poveste ca in cazul manerului. Discount 20 lei dacă e luat împreuna cu mânerul. Radiator pentru Pavoni Pre-Milenium- 50 lei, am doua bucăți, sunt noi. AliExpress style. RE: Garage sale - fac loc in cutie - laurstef - 13-02-2020 Mulțumesc @tzucky. Încântat de cunoștință și achiziție.
Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 27-02-2020 Nu se mai poarta dinamometricele? Sent from my iPhone using Tapatalk Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 07-03-2020 Update prețuri: Mâner tamper dinamometric Concept Art Joe Frex: 190 lei Baza tamper Joe Frex 58,5 mm: 70 lei Radiator pentru Pavoni: 40 lei bucata, 60 lei amândouă. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 11-03-2020 Vandut baza de tamper, la pretul cerut. Au ramas: Mâner tamper dinamometric Concept Art Joe Frex: 190 lei Radiator pentru Pavoni: 40 lei bucata, 60 lei amândouă. Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 14-03-2020 Vândut unul din cele doua radiatoare, decupat pentru Pre-Millenium, cu 50 lei. Rămân la vanzare tamperul dinamometric la 190 si un radiator Pavoni Pre-mill, tăiat, plug and play, la 50 lei, care acum arată așa: ![]() Tapatalked from iPhone Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 02-06-2020 Update pret mâner tamper dinamometric: 170 lei Radiatorul rămâne 50. Voi ajunge oare sa cumpăr un Pavoni Pre-Mill pentru radiator? [emoji3] RE: Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 19-10-2020 Inca valabile, update de pret. Tamper dinamometric ConceptArt Joe Frex (doar maner, fara baza) - 150 lei Radiator Pavoni Pre-Millenium, decupat - 49 lei
RE: Garage sale - fac loc in cutie - mihailuican - 11-12-2020 Salut, ai PM. Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 11-12-2020 Salutare, îmi cer scuze, am uitat de anunțul de aici. Mânerul e vândut in afara forumului. Rămâne doar radiatorul la vanzare. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 28-04-2022 Pai, zic, inca mai am un radiator... Garage sale - fac loc in cutie - tzucky - 04-05-2022 Update: Nu mai am radiator, si sunt mai bogat cu 50 lei. Multumesc de gazduire, se poate arhiva. Sent from my iPhone using Tapatalk |